Klimatske naprave Toshiba nastajajo z vizijo izboljševati svet v katerem živimo. Njihov cilj je najti idealno ravnovesje med udobjem in visoko kvalitetnimi, ekološkimi klimatskimi napravami. V ta namen pri razvoju in proizvodnji klimatskih naprav v Toshibi sledijo naslednjim temeljnim vrednotam.

Kvaliteta in zanesljivost

Najboljše klimatske naprave so vodilo Toshibinega dela, razvijajo se v več kot 30 laboratorijih, inženirji pa delujejo v več kot 300 hčerinskih družbah. Vse to za najboljše rešitve, ki jih uporabniku ponujajo klimatske naprave Toshiba.

Odgovornost za okolje in trajnost

Cilj Toshibe pri razvoju in proizvodnji klimatskih naprav je do leta 2050 povečati ekološko učinkovitost, ne le končnih proizvodov, ampak celotne proizvodne poti, od razvoja do uporabe klimatskih naprav.

Rentabilnost naložbe

Toshiba se ponaša s klimatskimi napravami z dolgo življenjsko dobo in minimalnim vzdrževanjem. Nenehni razvoj pa uporabnikom ponuja vedno boljše produkte.

Odgovornost in enostavnost

Klimatske naprave Toshiba so enostavne, okoljevarstvene in energetsko učinkovite.

Funkcije za najvišje udobje

Temeljna naloga klimatskih naprav je ohlajanje ali ogrevanje zraka. Vendar pa to še zdaleč ni edino, kar nam nudi udobje. Pomembna je tudi porazdelitev zraka, čistoča zraka in hitrost izpihovanja. Z nakupom klimatske naprave Toshiba prejmemo še mnogo dodatnih funkcij, ki nam v vročih poletnih ali hladnih zimskih dneh zvišujejo udobje. Quit Mode poskrbi za maksimalno udobje z minimalnim hrupom. Klimatske naprave Toshiba delujejo zelo tiho z aktivacijo Quit Mode funkcije pa delovaje ventilatorja zmanjšamo na zelo nizke obrate, kar še za dodatnih 3dB zniža hrup. To funkcijo omogočata klimatska naprava Toshiba Daseikai 8 in klimatska naprava Toshiba Suzumi Plus.

Nasprotno nam funkcija HI POWER zelo hitro ohladi prostor na želeno temperaturo. Klimatska naprava ob aktiviranju funkcije deluje z najvišjo močjo prenosa hladnega zraka, ki se s pomočjo lamel tiho in učinkovito porazdeli v prostoru.

Sladke sanje in miren spanec bomo dosegli s funkcijo Comfort Sleep. Poletne noči imajo običajno nižjo temperaturo od dnevne, zato klimatske naprave Toshiba poskrbijo, da se dve do tri ure temperatura zvišuje za 1°C na uro. Enakomerno hlajenje bi bilo ponoči moteče, zato s to funkcijo klimatske naprave omogočajo optimalno ugodje.

Samočistilna funkcija klimatskih naprav Toshiba poskrbi, da sta notranjost in izpihan zrak vedno čista. Po izklopu klimatske naprave, notranji ventilator še izsuši vso vlago v notranjosti klimatske naprave, nato pa se samodejni izklopi.

Pomembna sta čist in zdrav zrak

Za namene izredno čistega in zdravega zraka, ki ga klimatske naprave izpihujejo v prostor, je Toshiba razvila štiri različne filtre. Enostavni filter za prah je vgrajen v vse klimatske naprave Toshiba. Izdelan je iz umetne snovi, ki prekriva toplotni izmenjevalec. Zrak se preko filra očisti prahu in grobih delcev umazanije.

K standardnemu filtru za prah lahko vgradimo aktivni karbonsko-katehinski filter. Vgradnjo omogoča serija klimatskih naprav Mirai.

IAQ filter ima poleg čistilne tudi deodorantsko funkcijo. Je učinkovit proti prahu in onesnaženosti ter proti plesni. Ideja IAQ filtra je z naravnimi snovmi učinkovito očistiti zrak.

Plazma Filter visoko učinkovito električno očisti zrak. Postopek filtriranja poteka v treh korakih. Najprej se prašni delci naelektrijo, nato se nalepijo na zbiralnik, od koder jih z rednim čiščenjem z milnico odstranim z zbiralnika.

Super Ionizator pa je nameščen v klimatskih napravah Daiseikai 8 in skupaj s Plazma filtrom učinkovito deluje proti onesnaženosti. Super ioni pozitivno vplivajo tudi na elastičnost in vlažnost povrhnjice kože.

Popoln nadzor nad krmijenjem

Da bo nadzor naše klimatske naprave Toshiba kar najbolj enostaven, je pri klimatskih napravah Mirai in Suzumi Plus na voljo Infrardeči daljinski upravljalnik, ki ponuja najrazličnejše možnosti nastavitev.

Wifi krmiljenje omoča nastavitve klimatske naprave preko vseh mobilnih naprav. Potrebujemo le Wifi omrežje in zunanji modul za krmiljenje, ki ga namestimo v bližino klimatske naprave.

Ker pa nam klimatske naprave Toshiba želijo ponuditi udobje popolnega nadzora tudi npr. v počitniški hišici ob jezeru in drugih podobnih krajih, kjer ni stalne internetne povezave je Toshiba razvila funkcijo Combi control. Omogoča nam nadzor in krmiljenje glavnih funkcij klimatske naprave preko mobilnega telefona z SMS sporočili ali APP mobilno aplikacijo.

S hladilno tekočino lahko prispevamo k varstvu podnebja

Hladilna tekočina R410A je zelo pogosto uporabljena v klimatskih napravah, saj dosega visoko energetsko učinkovitost in je dokaj neškodljiva za ozonsko plast. Vendar pa s tekočino R32, dosežemo dve tretjini manjši potencial globalnega segrevanja, zato Toshiba preusmerja svoje klimatske naprave na uporabo hladilne tekočine R32 ter s tem prispeva k varovanju podnebja.

Sodobni Mirai, učinkoviti Suzumi Plus ali elegantni, maksimalno učinkovit Daiseikai 8?

Med tremi stenskimi klimatskimi napravami, ki jih ponuja Toshiba, izberite tisto, ki bo najbolj zadovoljila vaše potrebe po hlajenju/ogrevanju, vizualnem izgledu in drugih dodatnih funkcijah. Naša ekipa svet-klime.si vam bo pri izbiri nudila strokovno pomoč.

Klasična, sodoba klimatska naprava Toshiba Mirai z vitkim dizajnom in zelo tihim delovanjem je odlična izbira za ugoden začetek, v kolikor želite klimatsko napravo z zelo dobro učinkovitostjo, invertersko tehnologijo in možnostjo uporabe hladilne tekočine R32, ki je okolju prijaznejša. Klimatska naprava omogoča naknadno vgradnjo karbonsko-katehinskega filtra.

Komfortna klimatska naprava Toshiba Suzumi Plus se lahko pohvali z vrhunsko učinkovitostjo in zelo praktično funkcijo Comfort Sleep, s katero bo spanec udobnejši. Tako kot klimatska naprava Mirai, ima možnost uporabe hladilne tekočine R32, ki aktivno varuje naše podnebje.

Premium klimatska naprava Toshiba Daiseikai 8 bo v vaš dom vnesla eleganco z maksimalno energetsko učinkovitostjo, razreda A+++.  Klimatska naprava ima poleg Plazma filtra tudi Super Izonizator za še čistejši zrak. Za maksimalno udobje med spanjem bo s funkcijo »zelo tiho delovanje«, hladila, ne da bi s hrupom motila udoben spanec.

Za vse, ki si želite svoj dom popestriti s talno klimatsko napravo ali pa prostor ne dopušča stenske klimatske naprave, je Toshiba razvila komfortno klimatsko napravo KONZOLA, ki je enostavna za namestitev. Njena posebna funkcija FLOOR, pa aktivira efekt talnega ogrevanja in prepreči vsak najmanjši občutek prepiha.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo izbrali najbolj optimalno klimatsko napravo za vaš dom.