Klimatske naprave DAIKIN

Sodobne klimatske naprave Daikin so ene izmed najbolj energetsko učinkovitih na tržišču. Poseben poudarek dajejo obnovljivi energiji in inovativnim tehnologijam. Dve izmed teh rešitev sta inverter in rekuperacija toplote, ki svojim uporabnikom še dodatno zvišujeta donosnost naložbe. Klimatske naprave Daikin in rešitve so celo do več let naprednejše od zakonsko predpisanih standardov.

Klimatske naprave Daikin zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost, so domiselno in odlično oblikovane ter zagotavljajo optimalen nivo udobja. S pametnimi upravljalniki pa omogočajo preprosto in intuitivno upravljanje s klimatksko napravo.

Vsako klimatsko napravo Daikin zastavi skrbno, tako v smislu delovanja, kot v smislu dizajna. Oblika je pomembna, zato je na voljo širok izbor klimatskih naprav Daikin v različnih oblikah.

PONUDBA KLIMATSKE NAPRAVE DAIKIN:

Klimatska naprava Daikin EMURA

Klima naprava DAIKIN Emura R32

SIMBOL SODOBNEGA URAVNAVANJA KLIME Daikin Emura ponovno dokazuje, da je lahko inteligentna zasnova ne le videti sijajno, temveč zmore pri ...
Preberi Več
Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara

Klima naprava Daikin Ururu Sarara

Naprava Daikin Ururu Sarara je edinstvena, saj združuje funkcije vlaženja, sušenja, prezračevanja, čiščenja zraka, gretja ter hlajenja. Z nakupom bomo ...
Preberi Več
klimatska-naprava-daikin-stylish

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN STYLISH

Daikin Stylish z inovativnim videzom in visoko učinkovitostjo, ponuja udobno klimo in dodatek k interierju vašega doma. Elegantni videz z ...
Preberi Več
Klimatska naprava Daikin FTXP Comfora

Klima naprava DAIKIN FTXP Comfora

Je energetsko učinkovita in cenovno dostopna. Sodi v enrgetski razred A++ in ponuja tiho delovanje ter možnost vnaprejšnje nastavitve programa ...
Preberi Več
Klimatska naprava DAIKIN BOP FTXB-C

Klimatska naprava DAIKIN BOP FTXB-C

Spada v enrgetski razred učinkovitosti SEER/SCOP do A+. Delovanje klimatske naprave je tiho, s samodejnim nihanjem lamel pa omogoča razporeditev ...
Preberi Več

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *

Klimatske naprave Daikin

Daikin rešitve in klimatske naprave so na trgu prisotne že 90 let. V svoji paleti izdelkov in rešitev Daikin ponuja klimatske naprave za dom, klime za trgovski lokal, klime za hotele, klime za pisarne in velike stavbe ter sisteme za procesno hlajenje.

Klimatske naprave Daikin zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost, so domiselno in odlično oblikovane ter zagotavljajo optimalen nivo udobja. S pametnimi upravljalniki pa omogočajo preprosto in intuitivno upravljanje s klimatksko napravo.

Energetsko učinkovite klime Daikin

Varčne klimatske naprave

Daikin klimatske naprave so ene izmed najbolj energetsko učinkovitih na tržišču. Poseben poudarek dajejo obnovljivi energiji in inovativnim tehnologijam. Dve izmed teh rešitev sta inverter in rekuperacija toplote, ki svojim uporabnikom še dodatno zvišujeta donosnost naložbe. Daikin klimatske naprave in rešitve so celo do več let naprednejše od zakonsko predpisanih standardov.

Daikin klimatske naprave so lepe

Diskreten dizajn, ki se popolnoma ujema z vašo notranjo opremo

Vsako klimatsko napravo Daikin zastavi skrbno, tako v smislu delovanja, kot v smislu dizajna. Oblika je pomembna, zato je na voljo širok izbor klimatskih naprav Daikin v različnih oblikah.

Klime daikin so udobne

Klimatske naprave Daikin zvišujejo stopnjo udobja v prostoru. Klime Daikin namreč ne uravnavajo le toplote. Uravnavajo temperaturo in moč ogrevanja ter nivo vlažnosti in čistoče zraka.

Klime daikin za 1 prostor

Klime Daikin so primerne za vgradnjo in uravnavanje temperature v enem prostoru. V tem primeru uredimo deljeni sistem, povežemo eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto, ki ogreva ali hladi izbrani prostor. Vgradnja je preprosta in delovanje brezhibno.

Klimatske naprave Daikin za dom

Dom zahteva dobro rešitev, ki delujejo čim bolj avtonomno in obenem ohranja nizko porabo, ko zagotavlja optimalno klimo v prostoru.

Daikin deljeni sistem z več notranjimi enotami nam omogola, da povežemo do 9 notranjih enot z eno zunanjo enoto. Tako hladi, ogreva in pripravlja toplo vodo za do 9 različnih prostorov. Uporabniku pa omogoča upravljanje za posamezne prostore.

Klime Daikin za poslovne zgradbe

Poslovne in industrijske zgradbe zahtevajo sisteme z neposredno ekspanzijo in sisteme z vodo. V teh povežemo neomejeno število notranjih enot z eno zunanjo, ki hladi, ogreva, prezračuje in zagotavlja toplo vodo.

Omogoča upravljanje posameznih območij in prostorov in prinaša več kot 10 MW zmogljivosti hlajenja.

DAIKIN klimatske naprave

Klimatske naprave DAIKIN: Vse kar morate vedeti o DAIKIN klimatskih napravah

Daikin je ena od vodilnejših znamk na svetu področja prodaje klimatskih naprav. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1924, sedež pa ima v Osaki na Japonskem. Svojo prvo klimatsko napravo je podjetje izdelalo že leta 1934, za klimatizacijo potniškega vlaka in že od takrat naprej je vodilno na področju inovacij tako v proizvodih za hlajenje in ogrevanje. Proizvodnja in prodaja ogrevalnih ter klimatskih izdelkov pa danes obsega že po vsem svetu. Podjetje Daikin se osredotoča na komercialne, industrijske in stanovanjske ogrevalne, prezračevalne ter klimatske izdelke. S svojo pestro izbiro različnih izdelkov in inovacijami zagotavlja prijetno in udobno bivanje svojim kupcem na vseh kontinentih. Podjetje se lahko pohvali tudi s podatkom, da svoje proizvode prodajajo v več kot 150 državah in ima več kot 90 proizvodnih baz. Znamka Daikin si je tako skozi trdo delo in večletnimi izkušnjami zgradila zelo visok ugled za prodajne storitve in izstopa predvsem v svoji zanesljivosti ter trajnosti. Ves čas skrbi, da so njihove stranke po nakupu njihovih produktov zadovoljni in da dobijo celovito obravnavo, kateri viziji sledi tudi naše podjetje Svet-klime.

Klimatske naprave Daikin in energetska učinkovitost

Klime Daikin so produkti istoimenskega podjetja, čigar je razvoj usmerjen v napredno tehnologijo, ki se bori za to, da bi se izboljšali tudi na energetski učinkovitosti. Kar je v veliko zadovoljstvo strankam, saj za svoj dom in prostore skrbijo z uporabo manj energije, to pa se posledično opazi tudi na računih za elektriko.
Daikin vodi trg klimatskih naprav s tremi ključnimi tehnologijami, to so: toplotna črpalka, inverter (ki uporabnikom omogoča prihranek energije) in nadzor hladilnega sredstva. Slednji zagotavlja učinkovitejši način pretoka toplote. Kot smo že omenili, podjetje ves čas veliko investira v tehnološki in inovacijski razvoj in s tem ohranjajo prednost pred ostalimi konkurenti na tem področju, hkrati pa izboljšujejo področje energetske učinkovitosti klimatske naprave Daikin. S tem se je ustvaril temelj, na katerem bodo v prihodnosti gradili tudi še novejše tehnologije.

Klime Daikin imajo eno najboljših garancij

Veliko prednost pred konkurenti podjetje Daikin ohranja tudi s ponudbo garancije. Garancijo strankam zagotavlja za kar 12 let – pokriva pa garancijo na rezervne dele, storitev in zamenjavo izdelka, če je to potrebno. Podjetje se zaveda, da je garancija ena najsvetlejših ponudb na svetu, ko govorimo o klimatskih napravah in klimatske naprave Daikin močno izstopajo v tem krogu ponudb. Klime Daikin lahko prodajajo le uradni in potrjeni prodajalci, ki pa so primorani tudi s tem nuditi profesionalne storitve za svoje stranke. Kar lahko z drugimi besedami rečemo, da poleg tega, da so klime Daikin znane po svoji vrhunskosti in visoki tehnologiji, imajo pod svojim okriljem podprt tudi strokovni kader, ki vzpostavlja profesionalni odnos s svojimi strankami.

 

Klimatske naprave Daikin in okolje

Predhodno smo že omenili, da se podjetje Daikin s svojimi izdelki med katerimi so tudi klimatske naprave Daikin, osredotoča na zmanjšanje emisij, ki nastanejo med samim procesom proizvajanja. Skozi leta truda na področju inovacij in s ciljem izdelovati okolju prijazne produkte, se je odgovor na to razvil produkt SmartCoil, ki svojim izdelkom omogoča uporabo 25% manj hladilnega sredstva. Poleg tega pa podjetje deluje tudi v smeri, da zagotovi za svoje izdelke, da pri uporabi le-teh porabijo čim manj energije.

Zakaj izbrati ravno klimatske naprave Daikin

Po vseh predhodnih argumentih, lahko brez dvoma rečemo, da znamko Daikin lahko enačimo s pojmoma učinkovitosti in zanesljivosti. Vizija podjetja je ponuditi visoko kakovostne produkte, ki zajamejo širok spekter potrošnikov in lahko ugodijo njihovim manj ali bolj zahtevnimi željam. Ravno konstanten fokus na detajle je podjetju pomagalo ohraniti status enega najboljših blagovnih znamk v svetu klimatskih naprav.

Če vas še do zdaj nismo prepričali v kakovost izdelkov, kot so klimatske naprave Daikin, dovolite, da vam postrežemo še z naslednjimi prednostmi omenjene znamke in potrdimo, zakaj podjetje ostaja tako visoko nad konkurenti: na prvem mestu zavzema učinkovitost, ki jo imajo Daikin klimatske naprave. Ti zagotavljajo boljše hlajenje z manj porabljene energije. Podjetje je izdelalo tudi svoje enote, ki imajo tiho zasnovo, zato klime Daikin ustrezajo tudi v tistih prostorih, ki so namenjeni počitku. Klimatske naprave Daikin tako s vsemi svojimi lastnostmi in vizijami podjetja ohranjajo zaupnost svojih strank, zato naše podjetje Svet-klime z veseljem zastopa njihove produkte, saj vemo, da bomo s tem pripomogli k udobnosti bivanja ogromno ljudem, ki zaupajo samo in le visoki kakovosti produktov.

KLIMATSKE NAPRAVE

Za pomoč pri izbiri klimatske naprave, stopite v stik.

Najpogostejše vrste klimatskih naprav

Klimatske naprave DAIKIN: Najpogostejše vrste klimatskih naprav

Se med ogromno ponudnikov klimatskih naprav ki ga ponuja trg, počutite popolnoma izgubljeno in se v morju informacij ter podatkov ne morate razbrati katera izbira klimatskih naprav bi bila za vaše potrebe najustreznejša in najučinkovitejša? Izbira klimatskih naprav za hlajenje in segrevanje prostorov za vaš dom ali pisarno je tako velika, zato je potrebno, da se osredotočite na ponudnike, ki zastopajo uveljavljene znamke za tovrstne izdelke. Med njimi je definitivno ena izmed vrhunskih znamk Daikin. Omenjena znamka ima pod svojim okriljem tudi klimatske naprave Daikin, ki pa veljajo tudi eno izmed bolj uveljavljenih produktov tako v našem prostoru kot po celem svetu.

Vsaka klimatska naprava ima svoje zmogljivosti, prednosti in slabosti

Kot vsak izdelek, imajo tudi klimatske naprave Daikin svoj okvir zmogljivosti, svoje prednosti in slabosti. To je popolnoma odvisno od tega, kakšne so potrebe kupca in kakšni so pogoji objekta, kjer naj bi bila montirana klimatska naprava. Zaradi navedenih razlogov, je pomembno, da se pred nakupom stranka pozanima o osnovnih informacijah posameznega izdelka ter o ključnih razlikah posameznega produkta. Ko boste naleteli na tovrstna vprašanja, se brez zadržkov obrnite na našo ekipo Svet-klime, kjer vam bo s svojim večletnimi izkušnjami ter strokovnim znanjem na področju klimatskih naprav z veseljem svetovala.
V nadaljevanju pa bo opisanih nekaj dejavnikov, ki vas usmerijo na ključne razlike med izdelki oziroma vrste klimatskih naprav Daikin.

Split klimatske naprave Daikin

Med sodobnimi sistemi, ki je en izmed najbolj prodajanih produktov so split klimatske naprave Daikin. Ta enota se deli na dva dela – notranjo in zunanjo enoto.

Tovrstni sistem ima ogromno prednosti. Klimatske naprave Daikin je prostorsko ekonomična, saj ne zavzame veliko prostora. Visoko kakovost zagovarja delovanje na zelo tihem nivoju, saj sta kompresor in kondenzator nameščena v zunanji enoti, tako da v bivalnih prostorih notranjosti doma klimatska naprava hladi oziroma segreva prostor neopazno, v tišini.

Centralne ali kanalne klimatske naprave Daikin

Centralne  klimatske naprave Daikin so namenjeni tistim stanovanjskim objektom ki so večji. Tovrstna klimatska naprava se imenuje tudi kanalna, saj lahko ohladi ali segreje katerokoli velikost prostora z dovajanjem ohlajenega oziroma toplega zraka skozi zračne kanale, ki so nameščeni v odprtinah (v steni ali na tleh v prostoru).

Te vrste klimatske naprave imajo ogromno prednosti. Izboljšuje kakovost zraka, saj gre zrak skozi poseben filter, ki odstranjuje prah, vlakna in alergene iz zraka. Prav tako so kanalne klimatske naprave Daikin zelo tihe, zato se lahko ta produkt uporablja nemoteno v kateremkoli prostoru. Prav tako prezračevalniki ne zavzamejo vidnega polja v prostoru in so zelo enostavni za uporabo. Prav tako izolirajo hlajenje ali segrevanje na območje, ki ga določi uporabnik.

Pomanjkljivost tovrstnega sistema pa je namestitev, saj je le-ta finančno manj ugodna zaradi zahtevnosti montaže.

Znaki za servis klimatske naprave

Klimatske naprave DAIKIN: Znaki za servis klimatske naprave

Vsi izdelki podjetja Daikin so visoko kakovostni in delujejo brezhibno dolga leta. Vendar pa da se to uresniči je potrebno tudi nekaj prispevati – prvi pogoj za to je redno in ustrezno vzdrževanje. Za klimatske naprave Daikin je enostavno skrbeti, vendar pa kljub temu, po večletni pogosti uporabi lahko pride do manjših okvar, kjer boste lahko morda potrebovali tudi servis.

V nadaljevanju vam bomo opisali nekaj najpogostejših prvih znakov, ko bo lahko vaša klimatska naprava potrebovala servisiranje. Na tem mestu je vredno omeniti, da vam ekipa Svet-klime zagotavlja profesionalni odnos in strokovno znanje na področju klimatskih naprav in vam bodo z veseljem svetovali ter pomagali, ko boste potrebovali pomoč.

Kdaj se obrniti na servis za klimatske naprave Daikin

K strokovnjakom na tem področju se obrnite takoj, ko opazite da vaša klimatska naprava ne deluje več tako kot je delovala na začetku. Če to storite je velika verjetnost, da je prišlo do manjše težave in se jo lahko reši, še predno klimatska naprava popolnoma preneha delovati ali pa se škoda poveča.
V nadaljevanju bomo opisali pet znakov, ki kažejo na to, da vaša klimatska naprava ne deluje pravilno.

1.Ni proizvedenega svežega in čistega zraka iz klimatske naprave Daikin

V primeru da zrak, ki ga proizvaja vaša klimatska naprava ni hladen, potem je to znak, da boste morda potrebovali popravilo. To je lahko znak poškodovanega kompresorja v vaši enoti.

  1. Omejen pretok zraka klimatske naprave Daikin

Če zrak ne kroži po vaših prostorih, morate vašo klimatsko napravo pregledat. Tovrstna težava lahko povzroči vprašanja, kot na primer, ali so zamašeni filtri naprave; ali je blokiran kanal ipd. Nečistoča in prah se lahko kopičita v odprtini in tako ovira pretok zraka. Redna uporaba vaše klimatske naprave Daikin pa lahko povzroči tudi obraba naprave, ta zmanjša učinkovitost kompresorja.

  1. Slab vonj in nenavadni zvoki vaše klimatske naprave Daikin

Ko klimatska naprava začne proizvajati neobičajne zvoke napravo takoj izklopite, saj s tem preprečite nadaljnjo poškodbo oziroma okvaro. Potem kontaktirajte servis ter opišite težavo, ta vam bo pa dal nadaljnje usmeritve, kaj storiti oziroma bodo poiskali vzrok težave.

Ne smemo spregledati tudi neprijetnega vonja iz vaše klimatske naprave, npr. vonj po gorljivem, saj so lahko zažgane žičke za izolacijo. Če pa vaša naprava proizvaja vonj po plesni, potem bi lahko to pomenilo plesen v kanalih. Takrat pokličite tehnika, da razišče vzrok težave in opravi ustrezna popravila.

  1. Povišana temperatura klimatske naprave Daikin

Za povišano temperaturo klimatske naprave Daikin so lahko različni vzroki. Na primer: vaša naprava lahko vsebuje umazano tuljavo, lahko so poškodovane električne komponente, okvara motorja ali puščanje hladilnega sredstva. V tem primeru vam priporočamo, da produkta ne poskušate popraviti sami, ampak da kontaktirate strokovnjaka za popravila klimatskih naprav, ki bo težave odpravil ter vam razložil vzrok težave in kako nadaljnjo ukrepati, da bi v prihodnje tovrstno težavo lahko preprečili.

  1. Hladilno sredstvo pušča iz klimatske naprave Daikin

V primeru da opazite puščanje hladilnega sredstva iz vaše klimatske naprave Daikin, morate nemudoma ukrepati. Hladilno sredstvo je lahko nevarno tako za ljudi kot živali. Vzpostavite stik z vašim serviserjem, ki vam bo v tem primeru dal ustrezne napotke in težavo tudi odpravil.

Če pa iz vaše klimatske naprave Daikin opazite, da teče voda, pa imate najverjetneje zamešeno odtočno cev. Čeprav tovrstna težava ni nevarna kot uhajanje hladilnega sredstva, pa lahko ta povzroči večje težave, če to težavo prezrete.

Pomembno je, da redno in ustrezno vzdržujete vašo klimatsko napravo ter ste pozorni na kakršnekoli spremembe. Morate vedeti, da če ukrepate dovolj hitro, lahko preprečite širjenje prvotne težave in je tudi servis zaradi tega enostavnejši ter cenejši.

KLIMATSKE NAPRAVE

Za pomoč pri izbiri stopite v stik