Klimatske naprave DAIKIN

Ponudba klimatskih naprav DAIKIN

Klimatska naprava Daikin EMURA

Klimatska naprava DAIKIN Emura R32

Daikin Emura ponovno dokazuje, da je lahko inteligentna zasnova ne le videti sijajno, temveč zmore pri uravnavanju klime zagotoviti tudi ...
Preberi Več
Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara

Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara

Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara je edinstvena, saj združuje funkcije vlaženja, sušenja, prezračevanja, čiščenja zraka, gretja ter hlajenja. Z nakupom ...
Preberi Več
klimatska-naprava-daikin-stylish

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN STYLISH

Daikin Stylish z inovativnim videzom in visoko učinkovitostjo, ponuja udobno klimo in dodatek k interierju vašega doma. Elegantni videz z ...
Preberi Več
Klimatska naprava Daikin FTXP Comfora

Klimatska naprava DAIKIN FTXP Comfora

Je energetsko učinkovita in cenovno dostopna. Sodi v enrgetski razred A++ in ponuja tiho delovanje ter možnost vnaprejšnje nastavitve programa ...
Preberi Več
Klimatska naprava DAIKIN BOP FTXB-C

Klimatska naprava DAIKIN BOP FTXB-C

Spada v enrgetski razred učinkovitosti SEER/SCOP do A+. Delovanje klimatske naprave je tiho, s samodejnim nihanjem lamel pa omogoča razporeditev ...
Preberi Več
Loading...

Klimatske naprave DAIKIN

Daikin rešitve in klimatske naprave so na trgu prisotne že 90 let. V svoji paleti izdelkov in rešitev Daikin ponuja klimatske naprave za dom, klime za trgovski lokal, klime za hotele, klime za pisarne in velike stavbe ter sisteme za procesno hlajenje.

Daikin klimatske naprave zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost, so domiselno in odlično oblikovane ter zagotavljajo optimalen nivo udobja. S pametnimi upravljalniki pa omogočajo preprosto in intuitivno upravljanje s klimatksko napravo.

Energetsko učinkovite klime Daikin

Varčne klimatske naprave

Daikin klimatske naprave so ene izmed najbolj energetsko učinkovitih na tržišču. Poseben poudarek dajejo obnovljivi energiji in inovativnim tehnologijam. Dve izmed teh rešitev sta inverter in rekuperacija toplote, ki svojim uporabnikom še dodatno zvišujeta donosnost naložbe. Daikin klimatske naprave in rešitve so celo do več let naprednejše od zakonsko predpisanih standardov.

klimatske naprave daikin

Daikin klimatske naprave so lepe

Diskreten dizajn, ki se popolnoma ujema z vašo notranjo opremo

Vsako klimatsko napravo Daikin zastavi skrbno, tako v smislu delovanja, kot v smislu dizajna. Oblika je pomembna, zato je na voljo širok izbor klimatskih naprav Daikin v različnih oblikah.

Klime daikin so udobne

Klimatske naprave Daikin zvišujejo stopnjo udobja v prostoru. Klime Daikin namreč ne uravnavajo le toplote. Uravnavajo temperaturo in moč ogrevanja ter nivo vlažnosti in čistoče zraka.

Klime daikin za 1 prostor

Klime Daikin so primerne za vgradnjo in uravnavanje temperature v enem prostoru. V tem primeru uredimo deljeni sistem, povežemo eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto, ki ogreva ali hladi izbrani prostor. Vgradnja je preprosta in delovanje brezhibno.

Klime Daikin za dom

Dom zahteva dobro rešitev, ki delujejo čim bolj avtonomno in obenem ohranja nizko porabo, ko zagotavlja optimalno klimo v prostoru.

Daikin deljeni sistem z več notranjimi enotami nam omogola, da povežemo do 9 notranjih enot z eno zunanjo enoto. Tako hladi, ogreva in pripravlja toplo vodo za do 9 različnih prostorov. Uporabniku pa omogoča upravljanje za posamezne prostore.

Klime Daikin za poslovne zgradbe

Poslovne in industrijske zgradbe zahtevajo sisteme z neposredno ekspanzijo in sisteme z vodo. V teh povežemo neomejeno število notranjih enot z eno zunanjo, ki hladi, ogreva, prezračuje in zagotavlja toplo vodo.

Omogoča upravljanje posameznih območij in prostorov in prinaša več kot 10 MW zmogljivosti hlajenja.