KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN URURU SARARA

Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara je edinstvena, saj združuje funkcije vlaženja, sušenja, prezračevanja, čiščenja zraka, gretja ter hlajenja. Z nakupom bomo pridobili inteligentno klimatsko napravo Daikin, ki bo nudila neskončno udobje. Njeno 3 področno inteligentno oko usmerja zračni tok v prostoru tja, kjer ne zaznava ljudi. Če ne zazna ljudi (levo, spredaj in desno) se bo preklopila na energetsko varčni program. Na voljo je tudi spletni krmilnik, s katerim lahko upravljamo z notranjo enoto iz praktično kjerkoli.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

OPIS

Uporablja hladilno tekočino R32, ki je prijaznejša do globalnega segrevanja.

Sodi v energetski razred A +++ za hlajenje in ogrevanje. Njenega samočistilnega filtra nam ne bo potrebno čistiti. Med delovanjem bomo lahko celo pozabili, da deluje, saj povzroča le hrup primerljiv šepetu (19dB).

Pomen Ururu in Sarara

Ururu je funkcija vlaženja. Klimatska naprava Daikin absorbira vlago iz zunanjega zraka in jo enakomerno porazdeljuje v prostoru našega doma. Funkcija je odlična za prostore z izrednim suhim zrakom, ki je lahko moteč in zdravju škodljiv. Suh zrak lahko povzorči težave s sinusi, izuši sluznico in kožo ter povzroča napade astme. Znanstveniki so ugotovili tudi, da se virusi npr. prehlada in gripe hitreje širijo po zraku, ki je suh.

Sarara je obratna funkcija razvlaževanja. Zmanjševanje vlažnosti v prostoru zagotavlja z mešanjem suhega hladnega zraka s toplim. Pri tem se ne spreminja sobna temperautra. Prekomerna količina vlage v prostoru lahko povzroči plesen, ki je zdravju škodljiva.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Prezračevalni sistem: vsako uro v prostor spusti do 32m3 svežega zunanjega zraka
Tehnologija Daikin Flash Streamer: izboljšanje kakovosotu zraka s čiščenjem
Fotokatalitični čistilni filter iz titana
Filter s samodejnim čiščenjem
Deluje do zunanje temperature -20°C
3D zračni tok za doseganje vseh kotov prostora: vodoravno in navpično usmerja zrak in dosega ves prostor. Primerna je tudi za velike prostore.
Dvojni zajem zraka
3-področno inteligentno oko
Spletni krmilnik: preko pametnega teleofna ali tablice se povežite z notranjo enoto iz kjerkoli (deuje z Andorid in iOS)