Mitsubishi klime

Mitsubishi Electric je vodilni proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Njihova ponudba zajema Mitsubishi klime za hlajenje in ogrevanje zasebnih, poslovnih in tudi večjih objektov. Klimatske naprave Mitsubishi so produkt dolgoletnih raziskav, posodobitev in razvoja.

Mitsubishi klime in sistemi za hlajenje so izdelani, da zagotavljajo nadpovprečno učinkovitost v različnih vremenskih pogojih. Prefinjene in vzdržljive klimatske naprave Mitsubishi ohranjajo zmogljivosti in učinkovitost ob stalni uporabi in minimalen vpliv na okolje.

Program klimatske naprave Mitsubishi se deli v tri segmente: profesionalne klime, bivalne klime in VRF sistemi. Mitsubishi klime omogočajo najboljšo rešitev glede na potrebe uporabnika in zahteve, ki jih predstavljajo vremenske razmere, okolje, prostor in način uporabe.

Mitsubishi klime – ponudba:

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-EF

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-EF-DESIGN

Silent Mode napredna nastavitev hitrosti ventilatorja, ki jo omogoča naprava MSZ-EF povzroči izjemno tiho delovanje. Ogrevanje (do -15°C) in hlajenje ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi SEZ-KD

Mitsubishi SEZ-KD je kanalska naprava, ki zaradi svoje velikosti (višina 20cm, globina 70cm) omogoča enostavno vgradnjo v spuščene in ozke ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MLZ-KA

Klima naprava Mitsubishi MLZ-KP

Kasetna klima z enosmernim izpihom hladnega ali toplega zraka je namenjena optimalnemu izkoristku prostora. Zaradi svoje velikosti (višina le 175mm) ...
Preberi Več
Mitsubishi MSZ-AP

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP

Sodobna kompatno oblikovana stenska klima naprava Mitsubishi MSZ-AP je primerna za majhne in velike prostore. Z vodoravno odprtino za zrak ...
Preberi Več
klimatska-naprava-mitsubishi-msz-hr

KLIMA NAPRAVA MITSUBISHI MSZ-HR

Mitsubishi MSZ-HR je kompaktna naprava, ravnih linij in klasičnega izgleda. Je vstopni model klimatske naprave, z odlično ceno.  Njena posebnost ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN-LUXURY

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN-LUXURY

Najbolj priljubljena klima Mitsubishi na trgu Vse o klimatskih napravah Mitsubishi MSZ LN Luxury Mitsubishi klime spadajo v sam vrh ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-GF

Klima naprava Mitsubishi MSZ-GF-STANDARD

Je primerna za montažo v daljše in večje prostore, saj ima funkciji za kroženje zraka “široko” in “dolgo”, ki svež ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MSZ HJ

Klima naprava Mitsubishi MSZ-HJ-CLASSIC

Prinaša nevtralne linije in kompaktne dimenzije. Tudi zunanja enota klimatske naprave je lahka, nevpadljiva, tiha in kompaktna. Omogoča 12-urni časovnik, ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MSZ DM

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-DM-CLASSIC

Naprava Mitsubishi je en izmed najbolj prodajanih Mitusibishijevih modelov klimatskih naprav. Ponuja vso Mitsubushi Electric tehnologijo po najbolj dostopni ceni ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MITSUBISHI MFZ KJ VE

Klimatska naprava Mitsubishi MFZ-KJ VE (HZ)

Parapetna klima skozi celo leto zagotavlja prijetno notranje toplotno okolje. Eleganten videz zagotavlja, da se naprava uspešno vključi v vsak ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi SLZ-KF

Klimatska naprava Mitsubishi SLZ-M

Naprava Mitsubishi SLZ-M je primerna za vgradnjo v spuščene strope, njena prednost je modularnost. Velikost 60x60cm omogoča montažo, ki minimalno ...
Preberi Več

Potrebujete pomoč pri izbiri klima naprave?

  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Ugodne cene klimatskih naprav Mitsubishi Electric
  • Garancija na klimatske naprave in montažo
  • Vzdrževanje klimatskih naprav Mitsubishi Electric
  • Montaža po vsej Sloveniji

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *

VIDEO PREDSTAVITEV

MSZ-LN

MSZ-AP

MSZ-HR

SLZ-M

MSZ-EF

MLZ-KP

Mitsubishi Electric je vodilni proizvajalec klimatskih naprav na svetu. V svoji ponudbi imajo Mitsubishi klime za ogrevanje in hlajenje zasebnih prostorov, poslovnih prostorov in večjih objektov.

Mitsubishi klime in sistemi  za hlajenje so izdelani, da zagotavljajo nadpovprečno učinkovitost v različnih vremenskih pogojih. Prefinjene in vzdržljive klimatske naprave Mitsubishi ohranjajo zmogljivosti in učinkovitost ob stalni uporabi in minimalen vpliv na okolje.

Program Mitsubishi klime se deli v tri segmente: bivalne klime, profesionalne klime in VRF sistemi. Tako omogočajo najboljšo rešitev glede na potrebe uporabnika in zahteve, ki jih predstavljajo okolje, vremenske razmere, prostor in način uporabe.

Bivalne Mitsubishi klime

Izboljšajte kakovost bivanja

Klimatske naprave Mitsubishi zajemajo širok razpon, glede na potrebe in zahteve. Z izbiro prave klimatske naprave Mitsubishi lahko le-ta najbolje ugodi uporabniku in prinese ne le odgovore na zahteve temveč višjo učinkovitost delovanja in prihranek energije. Klime Mitsubishi omogočajo ogrevanje in hlajenje po enojnem ali po “multi split” načinu, ki omogoča uporabo več notranjih enot klimatske naprave.

Mitsubishi klime so oblikovane estetsko in na voljo v različnih dizajnih in barvah in tako ne samo ostajajo diskretne, temveč tudi dodajo k videzu prostora.

Kakovost zraka je pomembna. Klimatske naprave pa na to kakovost lahko močno vplivajo. To velja tako v pozitivnem, kot v negativnem smislu. Zato Mitsubishi klime nudijo možnost filtracije, s katero odstranjujejo prašne delce, alergene in vonjave iz izpihanega zraka. Tako poskrbijo, da je kakovost zraka celo višja, ko bi bila brez uporabe klima naprave.

Klimatske naprave Mitsubishi so diskretne. A to ne velja le v smislu hrupa. To velja tudi kar se tiče vonja in še posebej občutka. Z naprednim načinom delovanja loput in ventilatorja klimatske naprave, Mitsubishi klime ne dajejo občutka pihanja. Tako neopazno hladijo prostor.

Profesionalne klimatske naprave Mitsubishi

Bolj kompleksni problemi zahtevajo bolj prilagojene rešitve. Profesionalne klimatske naprave Mitsubishi so zato primerna rešitev za posebne prostore, kjer so razdalje med napravami večje, ali je potrebna močnejša stopnja hlajenja oz. gretja ali pa npr. potreba po hlajenja pri nizkih temperaturah.  Za pridobitev ugodne ponudbe, pošljite povpraševanje.

Klimatske naprave Mitsubishi serije P predstavljajo rešitev za omenjene zahteve. Zunanje enote Mitsubishi klime serije P so na voljo v treh nivojih (Standard inverter, Power inverter in Zubadan).

Na voljo so tudi posebni modeli profesionalne klime in sicer: kuhinjski model, samostoječi in kanalski model, ki nudi večji statični tlak.

Možen je rudi priklop več notranjih enot na eno zunanjo napravo.

Mitsubishi klime cenik

Cenik klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Preglejte si cene klimatskih naprav Mitsubishi in stopite v stik za cene klim Mitsubishi s popustom.

Kako prihraniti električno energijo

Klimatske naprave Mitsubishi: Kako prihraniti električno energijo

Klimatske naprave so danes nepogrešljivi element skoraj v vsakem domu. S svojim uravnavanjem temperature v bivalnih prostorih nam omogoča, da uživamo v udobju, ki nam ga Mitsubishi klime nudijo. Vendar pa tovrstno udobje nosi tudi svojo ceno – ves čas se moramo spopadati z naraščajočimi računi za elektriko.

To poletje nastavite temperaturo malo višje

Strokovnjaki na področju klimatskih naprav svetujejo, da v poletnem času nastavite temperaturo malo višje, kot običajno. Saj je ravno pogosto menjavanje temperature največji odjemalec električne energije. Priporočeno je, da temperaturo Mitsubishi klime nastavite na 24°C ali 25°C in je ozračje v prostorih še vedno prijetno, pri tem pa ogromno prihranite pri računu za elektriko. Isti nasvet lahko uporabite tudi v zimskem času, ko so temperature zunaj vidno nižje. Torej že samo prilagajanje temperature, četudi le za nekaj stopinj, lahko pomeni veliko razliko na vašem računu za energijo.

Ohladite prostore, ki jih uporabljate

V primeru, da imate uporabljen centralni sistem, vam priporočamo, da uporabite možnost coniranja. S tem si boste zagotovili, da boste uporabljali samo območja za hlajenje ali segrevanje. Možnost pa je tudi da izberete nakup Mitsubishi klime split sistem, saj vam bo hladil oziroma ogreval le tiste prostore, ki želite. S tem pa boste privarčevali na izgubi energije in posledično si boste s tem znižali tudi stroške za elektriko.

Zamenjate starejše klimatske naprave Mitsubishi z novejšimi, ki so tudi energetsko učinkovitejše

Pri nakupu klimatske naprave Mitsubishi je zelo pomembno, da ste pozorni na energetski razred produkta, ki ga kupujete. Starejši modeli porabijo pomembno več energije, kar posledično vpliva tudi na položnice za elektriko, medtem ko so sodobnejše Mitsubishi klime veliko bolj energetsko varčnejše. Poleg tega pa imajo veliko dodatnih funkcij, ki jih vsebujejo novejši produkti. Začetna naložba in investicija v Mitsubishi klimatske naprave se vam bo tako na dolgi rok v veliki meri povrnila in prihranili boste veliko več denarja.

Ustrezna izbira klimatske naprave Mitsubishi za vaš dom ali poslovne prostore

Objekte z visokimi stropi in veliko okni je veliko težje ohlajati ali segrevati. In ravno velikost prostorov je eden pomembnejših dejavnikov, ki na koncu določa izbiro klimatske naprave Mitsubishi, ki bo za vaše prostore najbolj ustrezala. Da bi bila vaša izbira na koncu najboljša, vam priporočamo, da se pred nakupom želene Mitsubishi klimatske naprave najprej posvetite z našimi strokovnjaki, ekipo Svet-klime, ki vam bo z veseljem posredovala informacije, ki jih potrebujete in vam odgovorila na vprašanja, ki se vam porajajo glede produktov. Od naših svetovalcev boste dobili tudi najboljše usmeritve, da pridete do kakovostnega produkta, ki bo zadovoljil vaše potrebe ter boste lahko vaš dom ali pisarno nadgradili z energetsko varčnem in okolju prijaznem izdelkom.
Ekipa Svet-klime vam poleg vsega našteta nudi tudi možnost kakovostne montaže Mitsubishi klime, servisiranje in popravilo tako za stanovanjske kot poslovne prostore.

Vso ponudbo klimatskih naprav, lahko najdete na priloženi povezavi KLIMATSKE NAPRAVE

Iskanje izvajalca za montažo

Mitsubishi klimatske naprave: Iskanje izvajalca za montažo

Imate doma ali v vaših poslovnih prostorih še starejšo klimatsko napravo, ki vam zaradi slabega izkoristka energije samo dodatno bremeni vaš račun za elektriko? Ali pa še niste nikoli kupovali Mitsubishi klimatske naprave in ste se odločili, da vaš dom nadgradite s kakovostno klimatsko napravo, ki vam bo povečala prijetno bivanja v vašem domu? Potem je zelo pomembno, da veste, da poleg ustrezne izbire Mitsubishi klimatske naprave je ravno tako pomembna tudi kakovostna montaža le-te. Na trgu je ogromno ponudnikov, ki vam ponuja prodajo in montažo Mitsubishi klimatske naprave, ampak kako veste, kateri ponudniki med vsemi so vaša prava izbira?

Ekipa Svet-klime ima naslednje prednosti. V prvi vrsti gradi na odnosu in zaupanju svojih strank. To dokazuje že s tem, da ponuja samo klimatske naprave vrhunskih znamk, med njimi so seveda tudi Mitsubishi klimatske naprave. Zaposleni so visoko usposobljeni strokovnjaki na področju klimatskih naprav z večletnimi izkušnjami. Zato vam lahko ponudijo visok spekter informacij, ki vas bo zanimalo o produktih in vam bodo znali svetovati pri izbiri najustreznejšega izdelka za vas in opozorili na pomanjkljivosti določenih izdelkov.

Namestitev Mitsubishi klimatske naprave

Ko se boste odločali o namestitvi Mitsubishi klimatske naprave, boste morali vedeti, katero vrsto namestitve potrebujete. Z našimi zaposlenimi se boste že pred samim nakupom lahko pogovorili o vseh podrobnostih namestitve. Pri tem bodo upoštevane vaše želje, situacija objekta kjer želite namestiti klimatsko napravo in posebnosti, ki so pomembne pri sami namestitvi. Naši strokovnjaki vas po predhodnem dogovoru tudi obiščejo, kjer si bodo lahko natančno ogledali lokacijo želene namestitve Mitsubishi klimatske naprave ter se z vami pogovorili o ustreznosti le-te.

Stanovanjska klimatska naprava

Za najustreznejšo izbiro Mitsubishi klimatske naprave za vaš dom ali poslovni prostor, je potrebno upoštevati več dejavnikov. Med njimi so tudi lokalni predpisi in smernice, vrsta stanovanja (ali je ta enonadstropno ali večnadstropno), bližina vaših sosedov ipd. Svet-klime bo tovrstne predpise upošteval in vam posredoval informacije, ki bodo za vašo situacijo potrebne.

Mitsubishi klimatske naprave v komercialnih prostorih

Oprema komercialnih prostorov s klimatskimi napravami je odvisna od samega poslovnega prostora. Pri tem se mora upoštevati njegove potrebe in namen. Na primer, potrebe restavracije se razlikuje od potreb pisarn, trgovine ipd. Naši strokovnjaki bodo pregledali prostore in se pogovorili z vami o vaših individualnih željah ter na ta način boste skupaj našli za vaš najustreznejšo rešitev.

Vrste klimatskih sistemov

Pomembno je, da se kupec Mitsubishi klimatske naprave pred nakupom pozanima o vrstah klimatskih naprav in njihovih značilnostih, te informacije pa vam bodo na koncu pomagale pri končni odločitvi.

Stranko seznanimo z različnimi sistemi, ki vključujejo:

– kanalizacijski sistem, ki je značilen za večje ali večnadstropne objekte. Prednost tovrstnega sistema je, da lahko nadzorujete temperaturo posameznega prostora. Tako privarčujete energijo, saj lahko izklopite hlajenje ali segrevanje za tista območja oziroma prostore, ki se ne uporabljajo;

– split sistem najbolje deluje v manjših prostorih in je lažji za montažo. Ta sistem vsebuje notranjo in zunanjo enoto. Notranja enota je nameščena v notranjih prostorih objekta, medtem ko je zunanja enota montirana zunaj objekta. Izbirate lahko med enim split sistemom ali pa se odločite za multisplit sistem, pri čemer se slednji uporablja za več kot en prostor.

KLIMATSKE NAPRAVE

Poletni nasveti, ki jih morate poznati

Mitsubishi klimatske naprave: Poletni nasveti, ki jih morate poznati

Poletje je čas visokih temperatur, vi pa si samo želite, da se v poletnih mesecih lahko sprostite in ohladite – potem je nakup Mitsubishi klimatske naprave odlična izbira za vas. Poleg tega, da vam bo omogočala prijetno hlajenje v vročih dneh, boste lahko z ustrezno izbiro produkta privarčevali tudi veliko denarja. Sodobnejši modeli klimatskih naprav vam s svojo energetsko varčnostjo razbremenijo položnice za elektriko, tako da boste lahko še z večjim veseljem uživali v hlajenju, ki ga bo omogočala vaša klimatska naprava.
V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v poletnem času pri uporabi Mitsubishi klimatske naprave.

Pred poletjem morate poskrbeti, da bo vaša klimatska naprava dobro vzdrževana

Klimatsko napravo je potrebno redno vzdrževati, tudi v času, ko jo ne uporabljamo. Na Mitsubishi klimatske naprave se v vsakem primeru nabira prah, zato jo je potrebno redno čistiti, saj v primeru da tega ne storimo, tvegamo, da naprava ne bo več brezhibno delovala. Poleg tega bo proizvajala nečist zrak, kar lahko negativno vpliva na vaše zdravje, zaradi alergenov, ki se zaradi prahu ustvarijo. Poleg tega, pa se v tem primeru Mitsubishi klimatske naprave bolj obremenjujejo za dosego enakega efekta, kot pa takrat, ko naprava deluje brezhibno.
Ekipa Svet-klime ponuja tudi možnost profesionalnega čiščenja vaše Mitsubishi klimatske naprave. Poleg čiščenja tudi preverijo, če so tekom uporabe nastale kakšne manjše poškodbe, zamenjajo se filtri ipd. Z rednim vzdrževanjem in pregledom si tako zagotovite, da vam bo vaša naprava lahko služila še dolga leta.

Klimatsko napravo ponoči izklopite

Čeprav si na vrhuncu poletja vsi želimo izkoristi klimatsko napravo tudi čez noč, vam povemo, da v nočnem času brez problema ne rabite uporabljati vaše Mitsubishi klimatske naprave. Zelo zadovoljiv nadomestek je, da pustite ponoči odprta okna, saj boste tako v dom spustili tudi svežino zunanjega zraka, ta zrak pa je zrak praviloma tudi veliko hladnejši. V primeru, da ne želite čez noč puščati odprtih oken, pa si lahko umislite za ta čas stropni ali navadni ventilator, ki vam bo tudi čez noč prijetno premešal zrak. V primeru, da vas nič od naštetega ne prepriča in še vedno najbolj zaupate uporabi vaše Mitsubishi klimatske naprave, pa je kot alternativna poteza, da temperaturo vaše naprave v nočnem času povečate za nekaj stopinj.

Zmanjšajte prehod za evakuacijo

Če menite, da vaš prostor predlogo časa rabi, da se ohladi, v tem primeru preverite ali hladen zrak morda teče skozi odprtine, kot so vrata ali okna. Pomembno je, ko se zrak s klimatsko napravo hladi, da so v tem času vsa vrata in okna v tistem prostoru zaprta. To pomaga za dodatno izolacijo, boljši in hitrejši efekt, ki jo nudijo Mitsubishi klimatske naprave.

Ustreznost Mitsubishi klimatske naprave

Pri izbiri ustrezne Mitsubishi klimatske naprave, ki bo zagotavljala optimalno hlajenje, ne drži pravilo, da večja kot je naprava, da s tem zagotavlja tudi boljše hlajenje. Potrebno je vedeti, da močnejša ko je klimatska naprava, sorazmerna je tudi poraba energije. Zato je pomembno, da pred nakupom Mitsubishi klimatske naprave dobro premislite o svojih potrebah in si s tem zagotovite, da bo vaša naprava delovala v najoptimalnejši smeri. Dejavniki, ki jih je potrebno upoštevati so: število in velikost sob, ki jih želite ohladiti, koliko sob ima stanovanje ter v koliko nadstropnem stanovanjskem objektu se stanovanje nahaja.

Pridobite tudi nekaj dolgoročnih rešitev

Možnosti dolgoročnejših rešitev so seveda odvisne tudi od stanovanjskega objekta, kjer živite. Če živite v hiši in imate v lasti še nekaj parcele ob njej, potem je zelo dobrodošla rešitev za posaditev dreves na njej. S tem si omogočite naravno senco, ki vas bo varovala pred močnimi sončnimi žarki v poletnih dneh. Prav tako je priporočljiva tudi uporaba drugih vrst izolacij v vašem domu, ki bo pripomogla k vzdrževanju temperatur notranjih prostorov.

Za pomoč pri izbiri klimatske naprave, stopite v stik.

KLIMATSKE NAPRAVE