MITSUBISHI klimatske naprave

Ponudba klimatskih naprav Mitsubishi Electric.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-EF

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-EF-DESIGN

Silent Mode napredna nastavitev hitrosti ventilatorja, ki jo omogoča klimatska naprava MSZ-EF povzroči izjemno tiho delovanje. Ogrevanje (do -15°C) in ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi SEZ-KD je kanalska klimatska naprava, ki zaradi svoje velikosti (višina 20cm, globina 70cm) omogoča enostavno vgradnjo v ...
Preberi Več
Klimatska naprava Mitsubishi MLZ-KA

Klimatska naprava Mitsubishi MLZ-KP

Kasetna klimatska naprava z enosmernim izpihom hladnega ali toplega zraka je namenjena optimalnemu izkoristku prostora. Zaradi svoje velikosti (višina le ...
Preberi Več
Mitsubishi MSZ-AP

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP

Sodobna kompatno oblikovana stenska klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP je primerna za majhne in velike prostore. Z vodoravno odprtino za zrak ...
Preberi Več
klimatska-naprava-mitsubishi-msz-hr

KLIMATSKA NAPRAVA MITSUBISHI MSZ-HR

Mitsubishi MSZ-HR je kompaktna klimatska naprava, ravnih linij in klasičnega izgleda. Je vstopni model klimatske naprave, z odlično ceno.  Njena ...
Preberi Več
Loading...

Mitsubishi klimatske naprave. Mitsubishi Electric je vodilni prizvajalec klimatskih naprav na svetu. Ponuja klima naprave za ogrevanje in hlajenje zasebnih prostorov, poslovnih prostorov in večjih objektov.

Mitsubishi klimatske naprave in sistemi  za hlajenje so izdelani, da zagotavljajo nadpovprečno učinkovitost v različnih vremenskih pogojih. Prefinjene in vzdržljive klimatske naprave ohranjajo zmogljivosti in učinkovitost ob stalni uporabi in minimalen vpliv na okolje.

Program Mitsubishi klimatskih naprav se deli v tri segmente: bivalne klime, profesionalne klime in VRF sistemi. Tako omogočajo najboljšo rešitev glede na potrebe uporabnika in zahteve, ki jih predstavljajo okolje, vremenske razmere, prostor in način uporabe.

Bivalne klimatske naprave Mitsubishi

Izboljšajte kakovost bivanja

Mitsubishi klimatske naprave zajemajo širok razpon, glede na potrebe in zahteve. Z izbiro prave klime Mitsubishi lahko le-ta najbolje ugodi uporabniku in prinese ne le odgovore na zahteve temveč višjo učinjkovitost delvovanja in prihranek energije. Klime Mitsubishi omogočajo ogrevanje in hlajenje po enojnem ali po “multi split” načinu, ki omogoča uporabo več notranjih enot klimatske naprave.

katero klimatsko napravo izbrati

Mitsubishi klime so oblikovane estetsko in na voljo v različnih dizajnih in barvah in tako ne samo ostajajo diskretne, temveč tudi dodajo k videzu prostora.

Kakovost zraka je pomembna. Klimatske naprave pa na to kakovost lahko močno vplivajo. To velja tako v pozitivnem, kot v negativnem smislu. Zato Mitsubishi klime nudijo možnost filtracije, s katero odstranjujejo prašne delce, alergene in vonjave iz izpihanega zraka. Tako poskrbijo, da je kakovost zraka celo višja, ko bi bila brez uporabe klima naprave.

Mitsubishi klimatske naprave so diskretne. A to ne velja le v smislu hrupa. To velja tudi kar se tiče vonja in še posebej občutka. Z naprednim načinom delovanja loput in ventilatorja klimatske naprave, Mitsubishi klime ne dajejo občutka pihanja. Tako neopazno hladijo prostor.

Profesionalne klimatske naprave Mitsubishi

Bolj kompleksni problemi zahtevajo bolj prilagojene rešitve. Mitsubishi profesionalne klimatske naprave so zato primerna rešitev za posebne prostore, kjer so razdalje med napravami večje, ali je potrebna močnejša stopnja hlajenja oz. gretja ali pa npr. potreba po hlajenja pri nizkih temperaturah.  Za pridobitev ugodne ponudbe, pošljite povpraševanje.

Mitsubishi klimatske naprave serije P predstavljajo rešitev za omenjene zahteve. Zunanje enote Mitsubishi klime serije P so na voljo v treh nivojih (Standard inverter, Power inverter in Zubadan).

Na voljo so tudi posebni modeli profesionalne klime in sicer: kuhinjski model, samostoječi in kanalski model, ki nudi večji statični tlak.

Možen je rudi priklop več notranjih enot na eno zunanjo napravo.

Klimatske naprave Mitsubishi cenik

Cenik klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Preglejte si cene klimatskih naprav Mitsubishi in stopite v stik za cene klim Mitsubishi s popustom.

MITSUBISHI klimatske naprave