Možnosti ogrevanja našega doma so različne, le ena možnost pa je energetsko učinkovita, varna za otroke in hišne ljubljenčke, ima funkcijo filtriranja zraka, ki je posebej koristna za bolnike z astmo in alergijami, je tiha in diskretno postavljena v prostoru in je hkrati enostavna za uporabo, saj ogreva le s pritiskom na gumb.

Govorimo o ogrevanju s toplotno črpalko, ki ima zmožnost zagotavljanja 3-4kW toplotne energije za vsak porabljen 1kW. Tekoči stroški ogrevanja so z uporabo toplotne črpalke najnižji. Dodatna prednost pa je tudi možnost ohlajanja našega doma v poletnih dneh. V nadaljevanju vam predstavljamo toplotno črpalko Mitsubishi.

Toplotna črpalka Mitsubishi nudi kakovost, na katero se lahko zanesete. Vse enote toplotne črpalke Mitsubishi prestanejo mnoge preizkuse zmogljivosti, med drugimi 800-urni preizkus toplotne napetosti in 2000-urni preizkus vzdržljivosti. Toplotna črpalka Mitubishi zagotavlja najboljšo tehnologijo in kakovost, saj je produkt skrbnega raziskovanja, neusmiljenega testiranja in odločnosti za izboljševanje vitalnih karakteristik. Črpalka Mitusbishi je trpežna, njeno delovanje ima nizke stroške, je tišja, lažja za namestitev ter vzdrževanje. Zrak enakomerno razporeja po celotenem prostoru. Vse lastnosti toplotne črpalke Mitsubishi omogočajo ustvarjanje izjemno prijetnega okolja, ki bo vaše življenje naredilo udobnejše.

Toplotna črpalka Mitsubishi za ogrevanje in hlajenje

Zavedanje, da hrup vpliva na okolje, je pripeljalo do nastanka kar najbolj bolj tihe toplotne črpalke Mitsubishi. Namen toplotne črpalke ni, da jo slišite, ampak da občutite toplino; to vam ponuja črpalka Mitsubishi.

Toplotna črpalka za ogrevanje in hlajenje

Toplotna črpalka Mitsubishi je izdelana za učinkovito delovanje pri nizkih temperaturah. To dejstvo ni pomembno le za območja, kjer temperatura pade pod 0°C, ampak je odlično delovanje pri nizkih temperaturah bistvenega pomena v vseh zimskih razmerah. Tehnologija toplotne črpalke Mitsubishi omogoča boljše delovanje na območjih z visoko vlažnostjo in na visoki nadmorski višini. Vrhunsko ogrevanje je s toplotno črpalko Mitsubishi zagotovljeno. Izdelana je za boljše segrevanje, ne glede na to, kako hladno je zunaj.

toplotna črpalka

Mitsubishi toplotna črpalka omogoča Inteligentno odtaljevanje

Mitsubishi črpalka je opremljena z inteligentno tehnologijo odtaljevanja, ki zagotavlja najboljše rezultate. Ko temperatura pade pod 0°C, mora toplotna črpalka izvajati odmrznitveni cikel, da odstrani nastanek ledu na zunanjih tuljavah. Toplotna črpalka Mitsubishi ima napredno tehnologijo Fuzzy Logic, ki meri in shranjuje temperaturo in čas delovanja. Vse podatke nato uporabi za zagotovitev čim hitrejšega in učinkovitega odtaljevanja, da hitro ogreje dom.

Kako prvilno izbrati toplotno črpalko Mitsubishi?

Izbira ustrezne velikosti toplotne črpalke je ključnega pomena. Skupaj z našo ekipo svet-klime.si bomo izbrali toplotno črpalko Mitsubishi, ki bo zagotavljala optimalno raven udobja. Nudimo vam svetovanje in ogled vašega doma.

Glede na izolacijo vašega objekta, zunanje pogoje v zimskem času, velikost hiše in drugih dejavnikov vam bomo ponudili pravo izbiro za vas. Preberite si nekaj podrobnosti o toplotni črpalki Mitsubishi Ecodan in Zubadan.

mitsubishi toplotna črpalka

Kaj je toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan in kako deluje?

Toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan pripravlja grelno vodo do temperature 60°C pri zunanjih -3°C in 55°C pri zunanjih -10°C. Deluje na način zrak/voda. Idealna je za vgradnjo v novogradnje ali obstoječe objekte, ki so relativno dobro izolirani. Idealno je, da toplotno črpalko Mitsubishi Ecodan uporabljamo s talnim gretjem, ki nudi veliko ogrevalno površino. Pomembno dejstvo je, da toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan vsebuje vse ključne komponente za ogrevanje in hlajenje, njihovo delovanje je popolnoma usklajeno. Omogoča tudi izbiro različnih zalogovnikov za sanitarno vodo.

Zunanja enota toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan se z notranjo povezuje s funkcijo Smart Grid. Preko funkcije sprejema signale in spreminja vzorce delovanja. Na voljo sta dve notranji enoti toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan; notranja stenska vodna enota Mitsubishi Ecodan Hydro Box, ki v prostoru zasede zelo malo prostora in Mitsubishi notranja vodna enota z rezervoarjem sanitarne tople vode 200l CYLINDER UNIT, ki ima že vgrajen 200l rezervoar.

Kaj je Mitsubishi Zubadan, kako deluje in katere so prednosti?

Toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan odlično deluje z notranjo enoto Ecodan. Kombinacija Ecodan in Zubadan bo omogočila visoko energetsko učinkovitost in delovanje v razponu -15°do 25°C. Tehnologija Mitsubishi Electric Flash Injection omogoča, da se v toplotnem izmenjevalniku hladilno sredstvo spremeni v plinasto stanje in stisne v vbrizgalnem kompresorju. Vse to pospeši pretok hladilnega sredstva.

Črpalka Mitsubishi Zubadan lahko pripravi ogrevalno vodo s temperaturo 55°C pri zunanji temperaturi -10°C. Deluje tudi v zelo mrzlih zimah, pri temperaturah -15° oz. -20°C. Toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan ne potrebuje zalogovnika in je primerna tudi za obnove obstoječih sistemov.

mitsubishi toplotna črpalka

Kaj je Mitsubishi inverter tehnologija

Konvencionalni sistemi toplotnih črpalk so znani po slabi učinkovitosti iz zmogljiosti pi nizkih temperaturah. Zahvaljujoč tehnologiji kompresorja s spremenljivo hitrostjo INVERTER, je toplotna črpalka Mitsubishi visoko učinkovita in sodobna. Ponuja optimalno udobje, ne glede na letni čas ali temperaturo. Zunanja enota toplotne črpalke Mitsubishi deluje s tehnologijo INVERTER, kar pomeni, da pospeši ali upočasni delovanje, da natančno ustreza zahtevam hlajenja ali ogrevanja prostora, hkrati pa skrbi za učinkovitost in nizke obratovalne stroške.

Inverter tehnologija pospeši ali upočasni delovanje, da natančno ustreza zahtevam hlajenja ali ogrevanja prostora,

Sistem toplotne črpalke Mitsubishi zagotavlja prilagodljivo udobje in zanesljivost. Enote toplotne črpalke Mitsubishi bodo zadovoljile tudi estetske zahteve. Ne čakajte in izberite to sodobno in pametno rešitev za vaš dom. Dosegli boste visoko udobje, zadovoljstvo, zdravo okolje in energetsko učinkovito delovanje.

Ponudbo vseh toplotnih črpalk, lahko najdete TUKAJ.

PREVERITE PONUDBO TOPLOTNIIH ČRPALK MITSUBISHI

Potrebujete pomoč pri izbiri toplotne črpalke?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene toplotnih črpalk PREVERJENIH proizvajalcev
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis toplotnih črpalk

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *