Klima Gree

Klimatske naprave Gree so osredotočene k zagotavljanju udobja za uporabnika in prijaznosti do okolja, zato bo klima Gree zelo dobra izbira za večino uporabnikov. Gree je tudi največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. V svoji ponudbi tako ponuja izključno klimatske naprave, ki so vrhunsko izdelane in tehnološko napredne.

Klima Gree pomembno vpliva na to, da se boste med bivanjem v vaših prostorih v vsakem letnem času počutili kar se da prijetno in udobno. Hkrati pa klima Gree sodi med vrhunske znamke na področju klimatskih naprav. Podjetje Gree se ves čas trudi, da so njihovi izdelki najboljši, poseben poudarek pa dajo na varčevanje z energijo in s tem pozitivno vplivajo tudi na vaš račun za elektriko.

Ekipa Svet-klime vam pri izbiri klimatske naprave ponuja tudi strokovno pomoč, ki jo nudijo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na tem področju. Ti upoštevajo vaše individualne želje ter pogoje, ki bodo prispevali da boste izbrali najustreznejšo klimatsko napravo za vaš dom ali pisarno. Poskrbeli bomo, da bo klima Gree, ki jo boste izbrali kar najbolj primerna za vas.

Ponudba klimatskih naprav Gree:

Klimatska naprava Gree U-CROWN GREE

Klimatska naprava Gree U-CROWN GREE

Naprava, ki se s svojo stilsko dovršeno U obliko zlije v vsak prostor. Nerjaveča kovina poudarja eleganco notranje enote. Za ...
Preberi Več
Klimatska naprava LOMO GREE

Klima naprava LOMO GREE

Je cenovno dostopna in obenem vsebuje značilnosti višjih razredov, saj spada v energijski razred A++, zagotavlja zmogljivo hlajenje in ogrevanje ...
Preberi Več
Klimatska naprava Gree Hansol

Klima naprava HANSOL GREE

je modernega videza z visokim energetskim izkoristkom, tihim delovanjem in sedem-stopenjskim izpihom. Notranja naprava se ponaša z majhnim LED zaslonom, ...
Preberi Več
Klimatska naprava Gree - Kobe

Prenosna klimatska naprava Gree Kobe

- Kompaktna prenosna enota - Večja fleksibilnost in prihranek prostora - Preprosta za uporabo, ne potrebuje vgradnje - Samodejno diagnosticiranje ...
Preberi Več

Potrebujete pomoč pri izbiri klima naprave?

Brezplačno svetovanje na domu
Ugodne cene klimatskih naprav Gree
Garancija na klimatske naprave in montažo
Vzdrževanje klimatskih naprav Gree
Montaža po vsej Sloveniji

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *

Klima Gree je osredotočena k zagotavljanju udobja za uporabnika in prijaznosti do okolja. Gree je tudi največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. V svoji ponudbi tako ponuja izključno klimatske naprave, ki so vrhunsko izdelane in tehnološko napredne.

Klima Gree U-Crown

Zakaj izbrati klimatsko napravo Gree U Crown

Klima Gree U-Crown nudi visoko zmogljivost v različnih okoljskih pogojih, od nizkih, do visokih temperatur. Pri svojem delovanju ohranja nizko porabo. Je estetsko oblikovana in nudi številne funkcije:

Dvostopenjski kompresor:

Patentiran kompresor je dvostopenjski in prinaša visoko zmogljivost.

7-stopenjski ventilator:

Notranja enota z ventilatorjem poskrbi za neslišno delovanje tudi pri visokih obremenitvah.

Daljinski nadzor Wi-Fi modul:

Serijsko integriran Wi-Fi modul omogoča daljinsko upravljanje klime s pametnim telefonom (Android ali iOS).

Tiho Delovanje:

Klima Gree U Crown deluje skoraj neslišno do jakosti 19 dB(A) v tihem načinu in  33 dB(A) pri srednji zmogljivosti.

Visoka zmogljivost:

Klima Gree U Crown omogoča hlajenje prostora do +54°C in ogrevanje od -30 °C zunanje temperature. Klime Gree U Crown je zelo zmogljiva tudi v ekstremnem mrazu (100 % nazivne moči pri -20°C in 80 % moči pri -30°C).

Loputa v obliki črke U:

Loputa zagotavlja natančno usmerjanje zraka strmo navzdol pri ogrevanju in naravnost pod strop pri hlajenju kot tudi doseganje najbolj oddaljenega dela prostora.

Klima Gree Hansol

Klimatska naprave Gree Hansol je najbolj učinkovita klimatska naprava v ponudbi Gree. UVršča se v razred A+++. Gree Hansol je zasnovana tako za ogrevanje, kot tudi za hlajenje prostorov, deloje pa v širšem razponu in omogoča višjo zmogljivost, kot klasične inverter klimatske naprave.

G10 inverter:

Gree Daikin je patentiran rotacijski kompresor s tehnologijo G10, za učinkovito delovanje v širokem razponu.

7-stopenjski ventilator:

Notranja enota z ventilatorjem poskrbi za neslišno delovanje tudi pri visokih obremenitvah.

Daljinski nadzor Wi-Fi modul:

Serijsko integriran Wi-Fi modul omogoča daljinsko upravljanje klime s pametnim telefonom (Android ali iOS).

Tiho Delovanje:

Klima Gree Hansol deluje skoraj neslišno v tihem načinu in izjemno učinkovito delovanje v načinu Turbo. Filter zraka s hladno plazmo.

Visoka zmogljivost:

Klima Gree Hansol omogoča hlajenje do +48°C in ogrevanje od -20 °C zunanje temperature. Je izjemno zmogljiva v ekstremnem mrazu, 100 % nazivne moči pri -15°C in 80 % moči pri -20°C.

Dodatna loputa:

Dodatna loputa se aktivira v načinu hlajenja, je namenjena usmerjanju hladnega zraka daleč od enote, v vodoravni smeri, pod stropom.

Klima Gree Lomo

Klimatska naprave Gree Lomo je vstopni model, ki združuje kakovosti in prednosti ostalih dveh naprav Gree z nižjo ceno. Spada v razred A++ in zagotavlja tako hlajenje kot tudi ogrevanje prostora ter upravljanje na daljavo.

Inverterski kompresor:

Zelo prilagodljiv inverterski kompresor in elektronski ekspanzijski ventil.

Daljinski nadzor Wi-Fi modul:

Serijsko integriran Wi-Fi modul omogoča daljinsko upravljanje klime s pametnim telefonom (Android ali iOS).

Visoka zmogljivost:

Gree Lomo omogoča hlajenje do +43°C in ogrevanje od -20 °C. Klima je zmogljiva tudi pri nizkih temperaturah, 90 % nazivne moči pri -10°C in 70 % moči pri -20°C.

5 let garancije: 

Ob rednem vzdrževanju je za Gree Lomo zagotovljenih 5 let garancije.

Ogrevano dno zunanje enote:

Grelni kabel, ki je standardno integriran v dnu zunanje enote, zagotavlja nemoteno odtekanje vode pri odtajanju.

LED zaslon: 

LED zaslon doda k videzu in je neviden, ko je klima Gree Lomo v mirovanju.