Mitsubishi Zubadan- zunanja enota ( ogrevanje do -28°C)

ECODAN v kombinaciji z zunanjo napravo Mitsubishi ZUBADAN nove generacije je izjemno učinkovita naprava. Zagotavlja delovanje z nominalno močjo tudi pri -15°C in delovanje sistema do zunanje temperature -25°C. Uporablja posebno tehnologijo MITSUBISHI ELECTRIC »Flash Injection«, ki poveča učinkovitost izmenjave toplote v sistemu.

V letu 2014 je proizvajalec še dodatno izboljšal ponudbo sistemov s toplotno črpalko. Z novimi modeli zunanjih enot Mitsubishi ZUBADAN, ki v oznaki modela vsebujejo zapis R2 in delujejo do zunanje temperature -28°C.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

OPIS

Flah Injection

Krogotok Flash Injection je izvirna tehnologija in plod razvoja raziskovalcev družbe MITSUBISHI ELECTRIC.

V procesu izmenjave toplote v točki A ( toplotni izmenjevalnik) se tekoče hladilno sredstvo spremeni v dvofazno plinasto-tekoče stanje, nato se stisne v točki B ( vbrizgalni kompresor). Ta krogotok zagotovi zadostno hitrost pretoka hladilnega sredstva za ogrevanje tudi ob zelo nizkih zunanjih temperaturah. Pri enotah Mitsubishi Zubadan nove generacije je krogotok Flash Injection močnejši, ker je izboljšan toplotni izmenjevalnik. Tako je še povečana učinkovitost izmenjave toplote, vgrajen je tudi nov vbrizgalni kompresor, zato je učinek stiskanja še večji. Ti dve lasnosti zagotavljata učinkovito ogrevanje pri izjemno nizkih zunanjih temperaturah.

Še bolj izpopolnjen ˝ZUBADAN Nova generacija˝ ima vgrajen nov bolj učinkovit kompresor, ki še poveča zmogljivost ogrevanja pri nizkih zunanjih temperaturah. Nazivna zmogljivost ogrevanja je ohranjena tudi pri temperaturi -15°C, vključno z odmrzovanjem, kar omogoča udobno ogrevanje tudi v mrzlih območjih.

Visoka učinkovitost ogrevanja

Srce sistema, ki spada v najvišji A++ razred energijske učinkovitosti ogrevanja, je visoko učinkovit kompresor za enote modelov PUHZ-SW100V/YAA, PUHZ-SHW80V/YAA, PUHZ-SHW112V/YAA.

Novi modeli zunanje enote Zubadan se ponašajo s tremi ključnimi izbojšavami:

povečana je zanesljivost delovanja, z optimizirano strukturo dna enote – nova oblika podstavka, ki izboljšuje drenažo, preprečuje formiranje ledu na zunanji enoti
novi ventilator in kompresor omogočata tišje delovanje za 10dB (A) – znižala se je glasnost delovanja kompresorja, ventilatorja in preprečene so vibracije kompresorja
kompaktna oblika z novim kompresorjem

Zelo tiho delovanje:

Znižanje nivoja zvočne moči, v primerjavi z dosedanjimi modeli je ključna prednost novega modela, ki zagotovo ne gre na račun izgube ogrevalne moči, katera je v primerjavi s konkurenčnimi proizvodi, velika prednost toplotne črpalke Mitsubishi Electric.

Tri ključne izboljšave zunanje enote so omogočile znižanje glasnosti delovanja:

znižanje glasnosti delovanja kompresorja
znižanje glasnosti delovanja ventilatorja
preprečevanje vibracij kompresorja ter resonance in vibracij cevi

Absorbiranje vibracij in preprečevanje resonance:

mehki kosi gume na področju povezave kompresorja s cevmi ki absorbirajo vibracije
optimizirana struktura cevi ki preprečujejo resonanco

Modeli zunanjih enot Mitsubishi ZUBADAN:

– PUHZ-SHW80VAA, PUHZ-SHW80YAA, PUHZ-SHW112VAA, PUHZ-SHW112YAA, PUHZ-SHW140YHA, PUHZ-SHW230YKA

Za podrobne informacije in posebni ponudbi, stopite z nami v stik!

– svetovanje pri nakupu toplotne ter brezplačen ogled na domu
– pomoč pri pridobitvi nepovratnih sredstev EKO SKLAD-a
– strokovna vgradnja toplotne črpalke s strani certificiranih monterjev
– Toplotne črpalke PREVERJENIH blagovnih znamk

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *