MITSUBISHI ECODAN TOPLOTNE ČRPALKE

Mitsubishi Ecodan zunanje enote

Mitsubishi Ecodan zunanje enote omogočajo prirpavo grelne vode do temperature 60 °C pri zunanjih -3°C in 55°C pri zunanjih -10°C. Izdelane so za način toplotne črpalke zrak/voda.

Dosegajo optimalno delovanje to je nizko porabo električne energije pri zagotavljanju toplote. To omogoča sprejemnik za podhlajevanje hladilnega sredstva v kombnaciji z dvema razteznima ventiloma, ki sta nadzorovana posamično.

Mitsubishi Ecodan toplotne črpalke so idealne za vgradnjo v nove ali obstoječe stavbe, ki so relativno dobro izolirane. Idealna kombinacija za prenos toplote iz naprav Mitsubishi Ecodan je talno gretje, saj nudi veliko ogrevalno površino.

Mitsubishi zunanja enota ECODAN POWER INVERTER ( do -20°C)

Mitsubishi zunanja enota ECODAN POWER INVERTER ( do -20°C)

Zunanje enote iz serije Mitsubishi ECODAN z modeli zunanjih enot POWER INVERTER so posebej izdelane za uporabo kot toplotne črpalke ...
Preberi Več

Mitsubishi Ecodan

Toplotne črpalke Ecodan zagotavljajo celovit ogrevalni sistem. Toplotne črpalke Ecodan vsebujejo vse ključne komponente, ki jih pričakujemo za ogrevanje in hlajenje in so popolnoma usklajene med seboj in enostavne za vgradnjo oz. namestitev.

toplotna-crpalka-ecodan-power-inverter

Odvisno od zmogljivosti toplotne črpalke se lahko izberejo različni zalogovniki za sanitarno vodo in / ali rezervoar za shranjevanje ogrevalne vode. Na voljo pa so tudi ustrezni dodatki (trosmerni ventil, potrebni senzorji itd.). Dodatna oprema, ki je odvisna od sistema kot celote, se vgrajuje po meri.

Posebne zahteve se rešuje s prilagojeno montažo. Zunanje enote, tako toplotna črpalka Zubadan, kot Power Inverter, tvorijo osnovni sistem v kombinaciji s primernim hidro- in pomnilniškim modulom.

Za posebej visoke zahteve po toplotni moči je lahko uporabljenih več Ecodan toplotnih črpalk, npr. za uporabo tudi v industrijiali v stanovanjskih kompleksih – na so voljo tudi kot predhodno konfigurirani sklopi do 84 kW, vključno z dodatki.

ecodan prikaz energije

Mitsubishi Ecodan toplotna črpalka je celovit ogrevalni sistem

Mitsubishi Ecodan toplotna črpalka je celovit in optimalen ogrevalni sistem tako za samostojne domove in apartmajske komplekse.

Mitsubishi Ecodan omogoča učinkovit prenos energije do notranjosti

V sistemu »split« se toplota prenese v enoto s hladilnim sredstvom. Ploščati toplotni izmenjevalnik se nahaja v notranji enoti. Notranja in zunanja enota sta med seboj povezani s parom hladilnih cevi. Celotna učinkovitost sistema je bolj učinkovita z uporabo »split« sistema, ki je tudi glavna prednost, kadar so razdalje med notranjo in zunanjo enoto večje. Odvisno od zmogljivosti toplotne črpalke so možne dolžine cevi tudi do 80 metrov.

V razdeljenem sistemu je notranji modul, ki je pripravljen za priključitev, vključno s ploščnim prenosnikom toplote, priključen direktno na zunanjo enoto preko cevi, ki prevaža hladilno sredstvo (največ 80 metrov).

Mitsubishi Ecodan notranje enote

Mitsubishi Ecodan notranje enote toplotnih črpalk izdelane tako, da komunicirajo z zunanjimi enotami Ecodan s fukcijo Smart Grid. Toplotna črpalka tako spremeni vzorec delovanja, ko sprejme signal preko Smart Grid nadzornika, ki temelji na ureditvi “SG Ready”.

Mitsubishi Ecodan notranja stenska vodna enota ECODAN tip Hydro box

Mitsubishi Ecodan notranja stenska vodna enota ECODAN tip Hydro box

Notranja stenska vodna enota Mitsubishi Ecodan Hydro Box omogoča namestitev v notranjem prostoru z zelo malo prostora. Vključeni so vsi ...
Preberi Več
Mitsubishi  notranja vodna enota z vgrajenim rezervoarjem sanitarne tople vode 200l CYLINDER UNIT

Mitsubishi notranja vodna enota z vgrajenim rezervoarjem sanitarne tople vode 200l CYLINDER UNIT

Vodna enota ima že vgrajen 200l rezervoar. Edinstvena funkcija ECO omogoča počasnejše segrevanje STV s povečano energetsko učinkovitostjo. Novost je ...
Preberi Več

Potrebujete pomoč pri izbiri toplotne črpalke?

  • Toplotne črpalke priznanih proizvajalcev Mitsubishi Electric in Daikin
  • Brezplačni ogled na domu
  • Strokovna montaža s strani pooblaščenih monterjev
  • Pomoč pri oddaji vloge za pridobitev subvencije za toplotno črpalko EKO SKLAD do 2.500€
  • Garancija na toplotne črpalke
  • Garancija na montažo

STOPITE V STIK


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *

PRIČNITE Z VARČNIM OGREVANJEM VAŠEGA DOMA ŽE DANES

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric so na seznamu EKO-SKLAD ter je možno pridobiti nepovratna sredstva od 1.000 do 2.500€