Mitsubishi Electric je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev klimatskih naprav za stanovanjsko, industrijsko in komercialno uporabo. Začetki delovanja Mitsubishi Electric segajo v leto 1921, leta 1954 pa so bile izdelane prve klimatske naprave.

Klimatske naprave Mitsubishi

zagotavljajo izjemno zmogljivost v skoraj vseh podnebnih razmerah po svetu, z energetsko učinkovitim delovanjem in minimalnim vplivom na okolje. Z uporabo klimatske naprave Mitsubishi poskrbimo za čistejše zunanje in notranje okolje, saj osvežujejo zrak v zaprtih prostorih, hkrati pa z ekonomično rabo preprečujejo onesneževanje zunanjega okolja.

S proizvodnjo klimatskih naprav Mitsubishi, je več kot 50 let tehnološkega znanja, vključenega v proizvodnjo ekoloških produktov. Sistemi so znani po visoki standardni zmogljivosti, brezkompromisni zanesljivosti in varčnosti z energijo, saj v Mitsubishi Electric delujejo z odgovornostjo do okolja.

Na voljo je več modelov klimatskih naprav Mitsubishi; tri visoko dovršenih oblik in dizajna ter štirje brezčasni klasični modeli, vsi so dostopni v naši ponudbi na svet-klime.si.

Umestite v svoj dom prefinjeno in dizajnersko klimatsko napravo Mitsubishi

Prefinjen dizajn in intenzivne barve odlikujejo klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-LN- LUXURY. Varčna, visoko učinkovita in zmogljiva klimatska naprava Mitsubishi s filtracijo zraka, se bo v vašem domu zlila z okolico in ustvarila občutek harmonije ter ga krasila v eni izmed čudovitih barv; oniks črni, biserno beli, rubinasto rdeči ali naravni beli. Poleg hlajenja vam Mitusbishi klimatska naprava MSZ-LN-LUXURY omogoča tudi ogrevanje pri temperaturah do -15°C, v kombinaciji z zunanjimi enotami MUZ-LN VGHZ pa tudi ob ekstremenih temperaturah, do -25°C. Čudovita, dizajnerska kimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN-LUXURY je zaščitena z dvojnim premazom proti prahu in maščobam. Da je udobje še višje, vam aplikacija MelCloud omogoča popolno fleksibilnost krmiljenja in nadzora sistemov Mitsubishi v vašem domu.

Klimatska Naprava Mitsubishi

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN-LUXURY

je  na voljo v močeh 2,5 kW, 3,5kW, 5,0kW in 6,1kW pri hlajenju in 3,2kW, 4,0kW, 6,0kW in 6,8kW za ogrevanje. Koeficient učinkovitosti pri ogrevanju je 5,2 in hlajenju 10,5. Sodi v energetski razred A+++.

Z odločitvijo za nakup klimatske naprave Mitsubishi MSZ-LN-LUXURY, boste v svoj dom vnesli prejemnico najprestižnejše nagrade v Evropi v letu 2016, zaradi njene dovršene in prefinjene oblike, Grand Prix Good Design Award 2016.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-FH-DELUXE je varčna in učinkovita, s Plasma Quad filtrom, ki odstrani bakterije, alergene, prah in viruse, ustvarja zdravo bivalno okolje. Volframove elektrode poskrbijo za razelektritev. Omogoča tudi ogrevanje do zunanje temperature -15°C, hiper gretje pa tudi pri ekstremni zunanji temperaturi -25°C. 3D senzor klimatske naprave Mitusbishi MSZ-FH-DELUXE omogoča usmerjeno delovanje. Na voljo je v močeh 2,5 kW, 3,5kW in 5,0 kW za hlajenje in 3,2kW, 4,0kW in 6,0kW pri ogrevanju. Koeficient učinkovitosti pri ogrevanju je 5,1 in hlajenju 9,1. Sodi v energetski razred A+++.

Klimatska Naprava Mitsubishi

Mitsubishi MSZ-EF-DESIGN

Čudovita bela, srebrna ali črna barva klimatske naprave Mitsubishi MSZ-EF-DESIGN bo v vaš dom vnesla moderni pridih. Zračni čistilni filter nevtralizira viruse, bakterije, alergene in neprijetne vonjave. DC inverter tehnologija omogoča varčno hlajenje in učinkovito ogrevanje, z zunanjo enoto VEH tudi pri ekstremnih zunanjih temperaturah do -20°C. Funkcija I-SAVE je namenjena varčnejši rabi energije. Izbirate lahko med močmi delovanja 1,88 kW, 2,2 kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW in 5,0kW pri hlajenju in 2,5kW, 3,0kW, 3,2kW, 4,0kW, 5,4kW in 5,8kW za ogrevanje. Sodi v energetski razred A+++ in A++.

Klimatska Naprava Mitsubishi

Ste bolj za klasično elegantni model klimatske naprave Mitsubishi?

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-SF-STANDARD se s svojo elegantno obliko prilagodi vsakemu prostoru. Je visoko energijsko učinkovita in vsestransko uporabna, njeno delovanje je tiho. Vgrajen zračni čistilni filter nevtralizira viruse, bakterije, neprijetne vonjave in alergene. Omogoča vam funkcijo tedenskega tajmerja, s katerim lahko nastavitve dve dnevni nastavitvi delovanja. Na voljo je v močeh 1,5kW, 2,0kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW in 5,0kW za hlajenje in 1,7kW, 2,25kW, 3,2kW, 4,0kW, 5,4kW in 5,8kW za ogrevanje. Sodi v energetski razred A++ in A+.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-GF-STANDARD ima veliko moč, 6,1kW ali 7,1kW (hlajenje) in 6,8kW, 8,1kW (ogrevanje), zato učinkovito hladi ali ogreva večje prostore. S funkcijo za kroženje zraka »dolgo« in »široko«, doseže tudi najbolj oddaljene točke prostora. Glede na svojo moč, klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-GF-STANDARD odlikuje tiho delovanje. Sodi v energetski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju.

Klimatske naprave Mitsubishi

Klasična klimatska naprava Mitsubishi MSZ-HJ-CLASSIC je ekonomična in hitra rešitev hlajenja in ogrevanja prostorov. Inverterska tehnologija nudi natančno kontrolo moči, izbirate lahko med 2,5kW, 3,15kW, 5,0kW, 6,1kW in 7,1kW za hlajenje. Ogrevanje je učinkovito do zunanje temperature -10°C z močmi 3,15kW, 3,6kW, 5,4kW, 6,8kW ali 8,1W. Tiho delovanje klimatske naprave Mitsubishi MSZ-HJ-CLASSIC omogoča visoko udobje v poletnih dneh. Sodi v energetski razred A.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-DM-CLASSIC je na voljo v enojni ali multi izvedbi dvojčka ali trojčka. Njeno delovanje je pri najnižji hitrosti neslišno, zato bo vaš prostor ohlajala popolnoma nemoteče. Natančna inverterska kontrola omogoča varčnost in udobje. Za ogrevanje je učinkovita pri zunanji temperaturi do -10°C, moči, med katerimi lahko izbirate pa so 2,5kW in 3,15kW za hlajenje in 3,15kW ali 3,6kW za ogrevanje. Sodi v energetski razred A+.

Klimatska Naprava Mitsubishi

Ne glede na zgradbo, velikost prostora ali sezono, klimatska naprava Mitsubishi ponuja najboljšo rešitev za potrebo po hlajenju in ogrevanju ter omogoči prijetno in udobno okolje za bivanje. Ekipa Svet-klime.si vam bomo nudili strokovno pomoč pri izbiri najustreznejše klimatske naprave Mitsubishi za vaš dom, ki bo ustrezala vašim zahtevam in v prostoru ustvarila zaključeno celoto.

Poleg stenskih klimatskih naprav Mitsubishi je v ponudbi tudi nekaj enot talnih klimatskih naprav, kasetna in kanalska klimatska naprava Mitsubishi.

S klimatskimi napravami Mitsubishi boste korak naprej, vsi proizvodi so rezultat poglobljenih raziskav, večkratnih testiranj in nenehnih izboljšav. Vrhunski proizvodi se ponašajo z izjemno zmogljivostjo v kombinaciji z minimalno porabo energije, vaša naložba pa bo upravičena tudi z dolgo življenjsko dobo. Vse klimatske naprave Mitsubishi prestanejo stroge preiskuse v ekstremnih pogojih, zato so v običajnih pogojih v realnem okolju zanesljive in delujoče vrsto let.