KLIMATSKA NAPRAVA TOSHIBA SUZUMI

Sedem stopenjski ventilator, način delovanja HI POWER, funkcija Quiet, ekološki način delovanja in način Comfort Sleep so lastnosti klimatske naprave Toshiba Suzumi Plus. Vključen je tudi posebni filter IAQ, ki čisti zrak v prostoru z encimi.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

KLJUČNE PREDNOSTI

Klimatska naprava TOSHIBA SUZUMI

S hladilno tekočino R32 je klimatska naprava Toshiba Suzumi okolju prijaznejša, saj aktivno prispeva k varstvu okolja, pri tem pa se ni potrebo odpovedati udobju.

State-of-the-art tehnologija klimatske naprave Suzumi Plus je namenjena visokemu udobju. Je zelo visoko učinkovita, s COP vrednostmi do nad 4. Izredno visoko učinkovita je klimatska naprava tudi v območju delne obremenitve, v kateri pretežno deluje.

Klimatska naprava Suzumi  je oklju prijazna ter gospodarno ravna z razpoložljivimi viri energije. Invertersko krmiljenje zmanjšuje porabo električne energije, saj se klimatska naprava stalno prilagaja potrebam delovanja.

Celotno površino toplotnega izmenjevalnika klimatske naprave prekrivajo pralni filtri. Funkcija samočiščenja po izklopu avtomatsko posuši toplotni izmenjevalnik.

Za udobno upravljanje s klimatsko napravo Suzumi  imamo na voljo infrardeči daljinski upravljalnik in OFF-timer, ki služi kot izklop obratovanja klimatske naprave za določeno časovno obdobje nekaj ur (0,5 do 12). Tedenski časovnik nam omogoča nastavitve kar štirih različnih programov dnevno ter kar sedem tedensko.

Zelo uporabna je tudi funkcija zaščite pred zmrzaljo, ki konstantno temperira prostor na 8°C. V primeru izpada elektrike, se samodejno ponovno zažene.

Quiet-Mode funkcija klimatski napravi še zniža hrupnost obratovanja.

Če aktiviramo Comfort Sleep gumb, bo klimatska naprava dopuščala, da se ponoči za dve do tri ure sobna temperatura rahlo zvišuje – za eno stopinjo na uro. Ker je nočna temperatura običajno nižja, kot dnevna, bi enakomerno hlajenje bilo čutiti kot moteče, funkcija Comfort Sleep pa zagotavlja optimalno udobje tudi med spanjem.

  • odlično upravljanje
  • klasična rešitev
  • Filter IAQ
  • Možnost WI-FI ( opcija)
  • Single ali Multi inštalacija
  • Hibridna inverterska tehnologija na enosmerni tok
  • Zrak kot vir energije v načinu ogrevanja

Dimenzije:

– 27x79x22cm oz. 32x105x23cm

Tehnične specifikacije modelov, si lahko ogledate TUKAJ

MODELI:

– RAS-B10N3KV2/N3AV2-E, RAS-B13N3KV2/N3AV2-E, RAS-B16N3KV2/N3AV2-E, RAS-B18N3KV2/N3AV2-E, RAS-B22N3KV2/N3AV2-E
– RAS-10PKVSG/PAVSG-E, RAS-13PKVSG/PAVSG-E, RAS-16PKVSG/PAVSG-E, RAS-18PKVSG/PAVSG-E, RAS-22PKVSG/PAVSG-E