KLIMATSKA NAPRAVA TOSHIBA MIRAI

Ugoden začetek s klimatsko napravo Toshiba MIRAI, ki zagotavlja vse prednosti inverterske tehnologije; brezstopenjsko upravljanje in prihranek energije. Možna je tudi naknadna vgradnja aktivnega karbonsko-katehinskega filtra. Sodoben, vitek dizajn in zelo tiho delovanja vas bosta navdušila.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

OPIS

se ponaša z zelo dobro učinkovitostjo A+ in hibrid invertersko tehnologijo na enosmerni tok z inteligentnim krmiljenjem. Maksimalno učinkovitost omogočajo tudi rotacijski batni kompresorji.

Klimatska naprava Mirai je oklju prijazna ter gospodarno ravna z razpoložljivimi viri energije. Invertersko krmiljenje zmanjšuje porabo električne energije, saj se klimatska naprava stalno prilagaja potrebam delovanja.

Celotno površino toplotnega izmenjevalnika klimatske naprave prekrivajo pralni filtri. Funkcija samočiščenja po izklopu avtomatsko posuši toplotni izmenjevalnik.

Za udobno upravljanje s klimatsko napravo Mirai imamo na voljo infrardeči daljinski upravljalnik in OFF-timer, ki služi kot izklop obratovanja klimatske naprave za določeno časovno obdobje nekaj ur (0,5 do 12). Tedenski časovnik nam omogoča nastavitve kar štirih različnih programov dnevno ter kar sedem tedensko.

Zelo uporabna je tudi funkcija zaščite pred zmrzaljo, ki konstantno temperira prostor na 8°C. V primeru izpada elektrike, se samodejno ponovno zažene.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Moderna in elegantna oblika
Samočistilna funkcija
Na voljo s hladilno tekočino R410A ali R32
Zrak je vir energije pri ogrevanju
Brez CO2
Brez mikrobnih delcev
ECO delovanje
Hi Power
Zelo tiho delovanje

DIMENZIJE:

– 29x80x23cm

Več tehničnih informacij, pa lahko najdete TUKAJ

MODELI:

– RAS-10BKV/BAV-E, RAS-13BKV/BAV-E, RAS-16BKV/BAV-E
– RAS-10BKVG/BAVG-E, RAS-13BKVG/BAVG-E, RAS-16BKVG/BAVG-E