TALNA KLIMA NAPRAVA TOSHIBA

Je primerna za vsak prostor, uporablja hladilno tekočino R410A. Ima funkcijo ogrevanja in hlajenja, možnost izbire ponuja pri različnih načinih izpihovanja zraka in stopnjami hitrosti ventilatorja. Edinstven učinek talnega ogrevanja, ki je rezultat uporabe talne klimatske naprava Konzola, bo poskrbela, da bodo vaše noge na toplem.

Učinkovitost talne klimatske naprave Konzola je zelo visoka s COP vrednostmi do nad 4. Invertersko krmiljenje minimira porabo električne energije, saj se klimatska naprava nenehno prilagaja trenutnim potrebam hlajenja.

Z IAQ Filtrom očisti onesnažen zrak s pomočjo naravnih snovi. Zrak očiščuje na blagi način, deodorantske lastnosti pa osvežujejo zrak in preprečuje nastajanje plesni. Talna klimatska naprava Toshiba je učinkovita proti prahu, onesnaženosti in plesni.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Ključne prednosti

Omogoča delovanje, s katerim dosežemo efekt talnega gretja:

Floor Modus – aktivira efekt talnega ogrevanja, pri tem izstopa topel zrak z nizko hitrostjo na spodnji strani klimatske naprave in minimira vsak občutek prepiha.

Za udobno upravljanje s klimatsko napravo Konzola imamo na voljo infrardeči daljinski upravljalnik in funkcijo časovnega programatorja. Quiet-Mode funkcija klimatski napravi še zniža hrupnost obratovanja.

Če aktiviramo Comfort Sleep gumb, bo klimatska naprava dopuščala, da se ponoči za dve do tri ure sobna temperatura rahlo zvišuje – za eno stopinjo na uro. Ker je nočna temperatura običajno nižja, kot dnevna, bi enakomerno hlajenje bilo čutiti kot moteče, funkcija Comfort Sleep pa zagotavlja optimalno udobje tudi med spanjem.

– Preprosta in prilagodljiva montaža
– Učinek talnega ogrevanja
– Hibridna inverterska tehnologija na enosmerni tok
– Single ali Multi instalacija
– Eco delovanje
– Brez mikrobnih delcev
– Brez CO2
– Okolju prijazno hladilno sredstvo R410A
– Zrak kot vir energije pri ogrevanju

Dimenzije:

– 60x70x22cm

MODELI:

– RAS-B10UFV/N3AV2-E, RAS-B13UFV/N3AV2-E, RAS-B18UFV/N3AV2-E