Klima naprava DAIKIN Najvišja raven udobja v vseh okoliščinah s klimatsko napravo Daikin Emura

Čudovit izgled in inteligentna zasnova sta lastnosti klimatske naprave Daikin Emura. Zadovoljila bo potrebe bo prijetni klimi v prostoru in krasila prostor s svojo neobičajno, sodobno, moderno obliko in zaobljeno sprednjo ploščo. Da bo zadovoljstvo uporabnika še višje, si lahko izberete eno izmed čudovitih barv in popestrite svoj dom. Na voljo so srebrna, antracitna in čista nesvetleča bela barva. Inteligetna zasnova klima naprave Daikin Emura omogoča tudi izredno visoko energijsko učinkovitost. S ciljem ustvariti visoko energijsko učinkovito klimatsko napravo, ki dosega energetski razred A+++, so preoblikovali nihajni kompresor.

V času, ko nam bo klimatska naprava Daikin Emura nudila udobje s svojim delovanjem, pa bo popolnoma nemoteča. Njeno delovanje je tiho kot šepet in ne presega 19dB.

Skrb, da klimatska naprava ne bo zmogla dovolj učinkovitega hlajenja ali ogrevanja pri ekstremnih temperaturah je odveč. Klimatska naprava Daikin Emura ima širok razpon delovanja. Hlajenje omogoča pri temperaturah od 10°do 46°, ogrevanje pa od -15°do 20°C.

Daljinec

Dodatno udobje nam nudi možnost daljinskega krmiljenja in tipalo dvo področnega inteligetnega očesa, ki nadzoruje prostor. Če je prostor prazen več kot 20 minut, oko sprememni nastavitve, tako da klimatska naprava prične varčevati z energijo. Če ponovno nekdo vstopi v prostor, to nemudoma zazna in sprememni nastavitev na prvotno. Druga funkcija inteligentnega očesa pa je usmerjanje zraka stran od ljudi, ki se nahajajo v prostoru. S tem preprečimo občutek prepiha.

Če želite v svoj dom vnesti elegantno klimatsko napravo, z velikimi loputami in inteligentnimi tipali za optimalne učinke, je klimatska naprava Daikin Emura prava izbira za vas.

Dodatna prednost klimatske naprave Emura pa je tudi uporaba hladilnega sredstva R-32. Ima 70% manjši vpliv na globalno segrevanje, kot hladilno sredstvo R-410. Od leta 2015 Daikin širi uporabo omenjenega, okolju prijaznejšega hladilnega sredstva.

Klima naprave Daikin Emura je na voljo v modelih FTXG25LS/RXG25L, FTXG35LS/RXG35L, FTXG50LS/RXG50L

klimatske naprave daikin

Hiter pregled lastnosti in funkcij klima naprave Daikin Emura

Samodejno navpično ali vodoravno nagibanje: ponuja nam možnost, da izberemo samodejni pomik loput, ki bodo zrak izpuščale učinkovito, porazdeljeno po vsem prostoru.

Samodejna hitrost ventilatorja: pametna klima naprava Daikin Emura, bo samodejno izbrala hitrost ventilatorja, ki bo potrebna za doseg naše želene temperature prostora.

Suhi program: S programom bomo dosegli razvlaževanje našega prostora, brez spreminjanja temperature.

Filter iz titanovega apatita za odstranjevanje neprijetnih vonjav: Imate domače živali ali pa v stanovanju dovoljujete kajenje? Filter bo odstranjeval neprijetne vonjave, poleg tega pa v zraku lovi tudi prašne delce ter bakterija, viruse in alergene.

24-urni časovnik: Funkcija nam omogoča, da nastavimo klimatsko napravo Daikin, da prične z delovanjem kadarkoli v obdobju 24 ur.

Ožičen daljinski upravljalnik: Z njim zaženemo, zaustavimo in reguliramo našo klima naprava Daikin Emuro.

Samodejni ponovni zagon: V kolikor se zgodi prekinitev napajanja naše klimatske naprave Daikin, si bo ta zapomnila naše nastavitve in takoj po ponovno zagonu samodejno zagnala prvotne nastavitve.

Prihranek energije

Prihranek energije med načinom pripravljenosti: Klima naprava Daikin Emura svojo inteligenco uporablja tudi za prihranek energije. V kolikor v prostoru 20 minut ne bo zaznala ljudi, se bo preklopila na način delovanja v pripravljenosti. S tem bo zmanjšala porabo električne energije za do 80%.

Ekonomični način: Funkcija omogoči prihranek energije. Namenjena je predvsem temu, da zmanjšamo porabo energije, medtem ko potrebujemo energijo za drugo napravo, ki potrebuje ogromno energije za svoje delovanje.

Samo ventilator: Zelo uporabna funkcija, če želimo le malo premešati zrak. Klimatska naprava Daikin Emura v delovanju samo ventilator ne bo hladila ali grela, ampak le zagnala ventilator.

Močni način: Če je v našem domu zelo mraz ali vroče, pa moramo hitro ukrepati, uporabimo funkcijo močni način. Klimatska naprava Daikin Emura bo hitro grela ali hladila. Ko bo dosegla želeno temperaturo se bo vrnila v prednastavljen način.

Tiho obratovanje notranje enote:  Zelo tiha klimatska naprava Daikin Emura lahko z gumbom Silent postane še tišja, skoraj neslišna. Zvok se zniža na 3 dB.

3-D zračni tok: V velikih prostorih nam bo funkcija prišla zelo prav. Klima naprava Daikin Emura usmerja zrak vodoravno in navpično do vseh kotov našega prostora.

Koraki hitrosti ventilatorja: Omogoč nastavitev želene hitroti delovanja ventilatorja.

Srebrni filter: Lovi alergene, cvetni prah in pršice, ima zmožnost ulovljenja do 99%.

Tedenski časovnik: Lahko se nastavi, da začne greti ali hladiti kadarkoli v dnevu ali tednu.

Infrardeči daljinski upravljalnik: Vklopi, izklopi in nastavlja programe naše klimatske naprave Daikin Emura na daljavo.

Centralizirano krmiljenje: Vklopi, izklopi in nastavlja programe iz ene centralne točke.

Samodiagnostika: Poenostavi vzdrževanje naše klimatske naprave Daikin Emura. Nakaže nam morebitno odpoved sistema ali napake pri delovanju.

Aplikacija

Spletno krmiljenje preko aplikacije: Namestitev aplikacije bo omogočila, da upravljate s klimatsko napravo Daikin Emuro od kjerkoli, iz službe, trgovine ali drugega mesta.

Komfortna klima naprava DAIKIN FTX-KV COMFORT

Klimatska naprava Daikin FTX-KV je odličen nakup upoštevajoč razmerje energetska učinkovitost in cenovna dostopnost. Sodi v energetski razred A ++. Njeno delovanje je tiho, omogoča nam nastavitve programov delovanja. Da je udobje še višje, lahko oddaljeno upravljamo njeno delovanje preko WLAN priključitve po principu plug and play. Funkcija je omogočena z uporabo Apple in Android sistema, od kjerkoli se trenutno nahajate. Prednost je tudi oddaljeno upravljanje s temperaturo.

Tudi klima naprava Daikin FTX-KV ima stilsko dovršeno prednjo ploščo notranje enote, zato bo v vaš dom vnesla dekorativni element, ne le funkcionalnost.

Omogoča tedenski timer, funkcija comfort pa bo poskrbela za optimalno izpihovanje. V kolikor se v naši klimatski napravi Daikin FTX-KV pojavi napaka ali odpoved sistema bo diagnostična funkcija to sporočila.

Klimatska naprava Daikin FTX-KV je na voljo v modelih FTX20KV/RX20K, FTX25KV/ RX25K, FTX35KV/RX35K, FTX50KV/RX50K, FTX60KV/RX60K.

klimatske naprave daikin

Klima naprava Daikin FTXB-C s fotokatalitičnim filtrom

Klimatska naprava Daikin FTXB-C ima dve posebnosti. Prva je fotokatalitični filter za čiščenje zraka, ki je izdelan iz titanovega apatita. Druga pa antikorozijski zunanji toplotni izmenjevalec. Delovanje je tiho, omogoča samodejno nihanje lamel. Sodi v energetski razred učinkovitosti A+ pri ogrevanju in hlajenju.

Klimatska naprava Daikin FTXB-C je na voljo v modelih FTXB25C/RXB25C, FTXB35C/RXB35C, FTXB50C/RXB50C, FTXB60C/RXB60C

Hiter pregled lastnosti in funkcij klimatske naprave Daikin FTXB-C

Prihranek energije med načinom pripravljenosti: Omogoča zmanjšanje porabe električne energije do 80%. Če v prostoru 20 minut ne bo zaznala ljudi, bo program preklopila na pripravljenost.

Ekonomični način: S funkcijo zmanjša porabo energije, tako da lahko vključimo drugo napravo, ki za delovanje potrebuje veliko energije. Poleg tega pa še prihrani električno energijo.

Nočna nastavitev: Prepreči pretirano hlajenje ali gretje, ki bi lahko bilo moteče med spanjem.

Udoben način za spanje: Sledi specifičnemu ritmu fluktuacije temperature in glede na to uravnava temperaturo prostora.

Samo ventilator: Omogoči nam, da izberemo le delovanje ventilatorja, brez gretja ali hlajenja.

Udobni način: Z vključitvijo udobnega načina bo klimatska naprava Daikin preprečila, da bi zrak pihal direktno v ljudi v prostoru. S tem prepreči občutek prepiha.

Močni način: Način izberemo, če želimo hitro ogreti ali ohladiti prostor. Ko bo želelna temperatura dosežena, se bo klimatska naprava Daikin vrnila v prednastavljen način.

Samodejni preklop hlajenje/gretje: samodejno izbere hlajenje ali gretje, odvisno s  katero dejavnostjo bo dosegla želeno temperaturo.

Tiho obratovanje notranje enote: Še tišje obratovanje nam omogoči gumb Silent, na le 3 dB.

Zračni filter: Nečistoče in prašne delce bo filter klimatske naprave Daikin odvajal iz zraka v prostoru.

24-urni časovnik: Z nastavitvami lahko začne delovati kadarkoli v obdobju 24 ur.

Inverterska klima naprava Daikin FTXM-M

Princip inverter tehnologije prilagodi moč tako, da ustreza dejanskim zahtevam. Z inverter tehnologijo bo udobje najvišje. Klimatska naprava Daikin FTXM-M stalno prilagaja moč hlajenja ali gretja, tako da ugodi želeni temperaturi v prostoru in poskrbi za najvišje udobje. Inverter tehnologija tudi skrajša čas zagona ter omogoča, da se želena temperatura prostora doseže prej. Druga edinstvena prednost inverter tehnologije pa je zmanjšana poraba energije do 30% v primerjavi s tradicionalnimi sistemi.

Klimatska naprava Daikin FTXM-M omogoča vrhunsko učinkovitost, sodi v energetski razred A+++. Za še višje udobje je opremljena s tedenskim časovnikom in inteligentnim očesom, ki še dodatno prihrani energijo. Inteligentno oko preverja prisotnost oseb v prostoru in v primeru, da ni nikogar vključi klima naprava Daikin na varčevalni način. Inteligentno oko tudi usmerja izpih stran od ljudi, da prepreči občutek prepiha.

Z infrardečim daljinskim upravljalnikom, ki je opremljen s funkcijami varčevanja z energijo, lahko sprogramiramo 7-dnevni urnik s 4 različnimi operacijami dnevno. Fotokatalitični filter čisti prah in vonjave ter lovi bakterije in viruse, s tem pa zagotavlja čistejši zrak. Klima naprava Daikin FTXM-M za svoje delovanje uporablja hladilno tekočino R-32, ki ima 70% manjši vpliv na globalno segrevanje.

Na voljo so modeli: FTXM25M/RXM25M, FTXM35M/RXM35M, FTXM42M/RXM42M, FTXM50M/ RXM50M

klimatske naprave daikin

Hiter pregled lastnosti in funkcij klima naprava Daikin FTXM-M

Poleg lastnosti, ki smo jih že spoznali pri zgornjih klimatskih napravah Daikin (skoraj neslišno delovanje, nočna nastavitev, udobni način, samodejni preklop hlajenje/gretje, samodejno navpično gibanje, samodejna hitrost ventilatorja, suhi program, prihranek energije med načinom pripravljenosti, spletni krmilnik, ekonomični način, samo ventilator, močni način, 24 urni časovnik in samodejni ponovni zagon) ima tudi nekaj specifičnih.

Dvopodročno inteligentno oko: usmerja zrak srtan od ljudi, da prepreči občutek prepiha. Če v prostoru ni ljudi, bo samodejno preklopila na energijsko varčno nastavitev.

Uporaba multi modela: na eno zunanjo enoto klimatske naprave Daikin FTXM-M lahko priklopimo do 5 notranjih enot. Vse notranje enote lahko individualno upravljamo, pogoj je le, da vse hladijo ali grejejo.

Flash Streamer: S proizvajanjem zelo hitrih elektronov, razgrajuje viruse, bakterije, vonjave in alergene.

Tiho delovanje zunanje enote: Gumb Silent omogoča zmanjšanje zvoka zunanje enote na 3dB. S tem boste zagotovili mir in tišino v soseski ter dobre sosedske odnose.

Fleksibilna klima naprava Daikin FLXS-B

Opredeljena kot najboljša klimatska naprava glede na fleksibilnost. Njena posebnost je prilagodljivost. Je talno-stenska enota in nam omogoča montažo na strop ali na steno, lahko tudi zelo nizko. Včasih nam prostor ne omogoča montaže drugam, kot pod okno. Klimatska naprava Daikin FLXS-B omogoča tudi to ključno prednost.

Ima funkcijo samodejnega vertikalnega nagiba, zato bo zrak učinkovito porazdeljevala po prostoru, ne glede na to, kje bo nameščena. Medtem ko smo odstotni, bo klimatska naprava vzdrževala temperaturo na nastavljeni ravni uddobja, s tem pa prihranila električno energijo. Energijo lahko prihranimo tudi ponoči, z nastavitvijo nočnega načina. Klimatska naprava bo v nočnem delovanju preprečila pretirano hlajenje ali gretje ter nudila udoben spanec.

Za tiste, ki želite svojo klimatsko napravo nadzorovati na daljavo, kar preko svoje prenosnika, pametnega telefona ali tablice, klimatska naprava omogoča možnost spletnega krmilnika.

Vse v enem s klima naprava FTXZ-N Ururu Sarara

Klimatska naprava FTXZ-N Ururu Sarara je edinstvena, saj združuje funkcije vlaženja, sušenja, prezračevanja, čiščenja zraka, gretja ter hlajenja. Z nakupom bomo pridobili inteligentno klimatsko napravo Daikin, ki nam bo nudila neskončno udobje. Njeno 3 področno inteligentno oko usmerja zračni tok v prostoru tja, kjer ne zaznava ljudi. Če ne zazna ljudi (levo, spredaj in desno) se bo preklopila na energetsko varčni program. Na voljo je tudi spletni krmilnik, s katerim lahko upravljamo z notranjo enoto iz praktično kjerkoli.

Klimatska naprava FTXZ-N Ururu Sarara je bila prva klimatska naprava na evropskem trgu, ki je pričela z uporabo hladilne tekočine R-32, ki je prijaznejša do globalnega segrevanja.

Sodi v energetski razred A +++ za hlajenje in ogrevanje. Njenega samočistilnega filtra nam ne bo potrebno čistiti. Med delovanjem bomo lahko celo pozabili, da deluje, saj povzroča le hrup primerljiv šepetu (19dB).

klimatske naprave daikin

Pomen Ururu in Sarara

Poleg mnogo uporabnih lastnosti in funkcij sta Ururu in Sarara dve ključni specifični lastnosti klimatske naprave Daikin FTXZ-N Ururu Sarara.

Ururu je funkcija vlaženja. Klimatska naprava Daikin absorbira vlago iz zunanjega zraka in jo enakomerno porazdeljuje v prostoru našega doma. Funkcija je odlična za prostore z izrednim suhim zrakom, ki je lahko moteč in zdravju škodljiv. Suh zrak lahko povzorči težave s sinusi, izuši sluznico in kožo ter povzroča napade astme. Znanstveniki so ugotovili tudi, da se virusi npr. prehlada in gripe hitreje širijo po zraku, ki je suh.

Sarara je obratna funkcija razvlaževanja. Zmanjševanje vlažnosti v prostoru zagotavlja z mešanjem suhega hladnega zraka s toplim. Pri tem se ne spreminja sobna temperautra. Prekomerna količina vlage v prostoru lahko povzroči plesen, ki je zdravju škodljiva.

klimatske naprave daikin

Katero klimatsko napravo izbrati?

Vse klimatske naprave Daikin so visoko kvalitetne in funkcionalne. Katero izbrati pa je odvisno od vaših želja in potreb. Skupaj lahko izberemo najprimernejšo. Kontaktirajta našo ekipo svet-klime.si.

 

Poreberite tudi članek KATERO KLIMATSKO NAPRAVO IZBRATI. Za pomoč pri izbiri klimatskih naprav, lahko najdete tudi informacije v naši kategoriji BLOG.

Potrebujete pomoč pri izbiri klimatske naprave?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene klimatskih naprav
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis klimatskih naprav

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *