Kot pri nakupovanju katerega koli izdelka, nas tudi pri klimah zanimajo kakovost proizvajalca in njihovi produkti. V tem članku vam bomo predstavili nekaj najboljših proizvajalcev in njihovih klimatskih naprav z namenom, da vam olajšamo delo pri izbiri primerne in kvalitetne klimatske naprave za vaš objekt.

Katero klimo izbrati? – proizvajalci

Mitsubishi electric

Podjetje Mitsubishi electric predstavlja elito svetovnih proizvajalcev. Podjetje Mitsubishi electric usmerja svojo pozornost v ekološko in tehnološko dovršeno opremo za avtomatizacijo. Podjetje se ne ukvarja le z avtomatizacijo za industrijske objekte vendar tudi za domačo rabo, kot so na primer klime in toplotne črpalke. Mitsubishi electric prekriva večji del vseh potrebnih komponent, katere sestavljajo avtomatiziran sistem. Kvaliteta podjetja ni vprašljiva, saj nudi vse izdelke v največji možni kakovosti.

Daikin

Podjetje Daikin se drži vrednost, katerih posledica je njihov uspeh. Vrednote, katere izpostavljajo so: podjetno vodstvo, popolna verodostojnost in še kar je ključnega pomena harmonični medsebojni odnosi zaposlenih in med strankami in zaposlenimi. Daikin prisega na skupinsko filozofijo, se pravi da ima skupina delavcev skupno filozofijo in s tem poveča inovativnost in moč razvoja podjetja. Podjetje Daikin se tudi drži načel, ki pripomorejo k varovanju okolja, varčnosti in varnosti storitev in zelenih načelih.

Toshiba

Eno izmed vodilnih podjetij je tudi definitivno Toshiba, katero se posveča novimi inovacijami in visoki tehnologijo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1875 in dandanes vsebuje 740 podjetij in 204.000 zaposlenih. Toshiba se ukvarja z mnogimi panogami, kot so informacijski in komunikacijski sistemi, elektronske komponente in naprave, neklearna energija, digitalni uporabniški izdelki,družbenimi in industrijskimi infrastrukturami, ter naprave namenjene domači uporabi. Vrednost podjetja trenutno znaša več kot 46 miljard (ameriških) dolarjev.

GREE

Podjetje GREE velja za enega največjih proizvajalcev, ki je specializirano za izdelavo klimatskih naprav na svetu. Podjetje prihaja iz Kitajske in ima preko 80.000 zaposlenih po vsem svetu, ima kar več kot 5.000 profesionalnih inženirjev in kot še eno ogromno in občudovanja vredno število je da ima podjetje GREE več kot 6.000 registriranih izdelkov oziroma patentov. Podjetje GREE proda letno več kot 60 milijonov kompletov klimatskih naprav, kar nam pove zakaj spada med elito proizvajalcev klimatskih naprav.

PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO KLIMATSKIH NAPRAV TUKAJ: Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Gree

 

Katero klimo izbrati? – klimatske naprave

V tem delu Vam bomo predstavili nekaj najboljših priporočenih klimatskih naprav že naštetih proizvajalcev.

Mitsubishi electric

Katero klimo izbrati? – MSZ-AP

Klimatska naprava je oblikovana kompaktno in spada med stenske klimatske naprave. Naprava Mitsubishi MSZ-AP optimalno porazdeljuje zrak po objektu in zagotovi prijetno uporabo in udobje. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP, pa ni prijazna le za človeka vendar tudi za okolje saj uporablja R32 hladilno tekočino, katera je izjemno prijazna okolju in poleg tega tudi zagotovi, kar najvišjo učinkovitost.

Lastnosti MSZ-AP: WI-FI- MELCLoud – obcija, IR daljinski upravljalnik, učinkovitost, tiho delovanje, nočni način, napredna filtracija s srebrovimi ioni, nadzor nad porabo in I-Save funkcija.

 

Katero klimo izbrati? – MSZ-LN

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN sodi v energetski razred A++ tako kot za ogrevanje kot tudi za hlajenje. Ima sodobni videz in je tudi najvarčnejša in energetsko učinkovita klimatska naprava. Klima Mitsubishi MSZ-LN je prejela najprestižnejše nagrade v Evropu iz Oblikovanja gospodinjskih aparatov. Klima ima zelo velika koeficienta učinkovitosti: SEER 10,5 in SCOP 5,2.

Lastnosti MSZ-LN: serijsko vgrajen Wi-fi, hladilno sredstvo R32, infrardeči 3D i-see termo senzor, dvojne lamele, hibriden nano premaz, Plasma Quad Plus in Wi-fi nadzor.

AKCIJSKA PONUDBA KLIMATSKE NAPRAVE:  Mitsubishi Electric

 

servis klimatske naprave

Daikin

Katero klimo izbrati? – Ururu Sarara

Slednja naprava združuje pomembne funkcije v enem sistemu. Te funkcije so: vlaženje, sušenje, prezračevanje, čiščenje, gretje in hlajenje zraka. Naprava Daikin Ururu Sarara velja za izjemno inteligentno napravo.

Njena inteligenca se vidi v treh različnih stvareh, kot so inteligentno oko, ki usmerja zračni tok, v tisto smer, kjer naprava ne zaznava ljudi. Če naprava ne zaznava ljudi v prostoru se avtomatsko preklopi program na energetsko varčnega. Vsebuje tudi spletni krmilnik, kar pomeni da lahko iz kjerkoli upravljamo z našo klimatsko napravlo

Lastnosti Ururu Sarara: Energetski razred A+++, Ururu funkcija vlaženja, Sarara obratna funkcija razvlaževanja, prezračevalni sistem, tehnologija Daikin Flash Streamer, fotokatalitični filter iz titana, filter s samodejnim čiščenjem, deluje do zunanje temperature -20°C, 3D zračni tok za doseganje vseh kotov prostora, dvojni zajem zraka, 3-področno inteligentno oko in spletni krmilnik.

 

Katero klimo izbrati? – Emura

Klimatska naprava Daikin EMURA ni le viditi sijajno, vendar je tudi izjemno energijsko učinkovita. Prikazuje izjemen primer Daikinovih inteligentnih naprav. Je pravi odgovor na vprašanje katero klimo izbrati, saj predstavlja idealno rešitev za vse, ki bi imeli radi kvalitetno, inteligentno in tudi prijetno na pogled klimatsko napravo.

Toplotna črpalka katera deluje po sistemu zrak-zrak izloča, kar neverjetnih 80% vhodne moči. Energijo pa črpa, kar iz okoliškega zraka, kar nam tudi pove tudi, da je klima Daikin EMURA izjemno varčna.

Lastnosti EMURA: SEER do A+++, izjemno tiho delovanje (19dB), najvišji raven udobja, razpon delovanja od -10 do 46°C pri hlajenju in -15 do 20°C pri gretju., daljinsko krmiljenje, zaobljena sprednja plošča, eleganten izgled, tekoče delovanje, inteligentna tipala in velike lopute.

AKCIJSKA PONUDBA KLIMATSKIH NAPRAV:  DAIKIN

 

klimatska-naprava-daikin-emura-r32

 

 

Toshiba

Katero klimo izbrati? – Suzumi Plus

Klima Toshiba Suzumi Plus je okolju prijazna, saj uporablja hladilno tekočino R32. Tekočina R32 je prijaznejša okolju in tudi poveča zmogljivost klimatske naprave. S tehnologijo State-of-the-art omogoča visoko udobje in zelo veliko učinkovitost. Nudi nam odgovor na vprašanje katero klimo izbrati, saj klimatska naprava Toshiba Suzumi Plus deluje izjemno gospodarsko s pridobljenimi viri.

Klimatska naprava ima tudi infrardeči daljinski upravljalnik in OFF-timer, ki je funkcija katera omogoča izklop delovanja klimatske naprave za določen čas. Klima vsebuje tudi izjemno priročno funkcijo proti zmrzaliji.

Vsebuje še dve praktični funkciji kot sta Quiet-Mode (tihi način) in Comfort sleep (udoben spanec).

 

Lastnosti Suzumi Plus: odlično upravljanje, klasična rešitev, filter IAQ, Wi-fi možnost, Single ali Multi inštalacija, hibridna inverterska tehnologija na enosmerni tok in zrak kot vir energije v načinu ogrevanja.

 

Katero klimo izbrati? – Daiseikai 8

Slednja klimatska naprava vsebuje hibridno-invertersko tehnologijo, katere rezultat je minimalna poraba in izjemna učinkovitost klimatske naprave. Poleg tega dosega tudi največjo učinkovitot v razredu A+++. Posebna funkcija omogoča omejevanja zmogljivosti, kar le še zmanjša porabo energije. Poleg čiščenja notranjega zraka klimatska naprava tudi uporablja SUPER ionizator, kateri zagotavlja izjemen svež zrak, ki vpliva na vlažnost in elastičnost kože. Je izjemno učinkovita saj vsebuje učinkovitost SEER kar 9,1.

Lastnosti Daiseikai 8: Učinkovitost A+++, zelo tiho delovanje, Ionizator, dvojni rotacijski batni kompresorji, single izvedba, ECO delovanje, brez CO2, hladilno sredstvo R410A, zrak je vir energije in Preset funkcija.

 

AKCIJSKA PONUDBA KLIMATSKIH NAPRAV: TOSHIBA

Klimatska-naprava-Toshiba-Super-Daiseikai-8-1

 

GREE

Katero klimo izbrati? – U- CROWN

Slednja klima je v obliki črke U, ki se izjemno izlije v vsak prostor. Sestavljena je iz nerjavečega jekla kateri samo še poudari eleganco klimatske naprave. Klimatska naprava vsebuje sedem stopenj za izpihovanje zraka. Klima deluje zelo tiho in nemoteče in vsebuje 3D izpihovanje. Notranja enota vsebuje tudi zelo praktični LED zaslon, kateri izpisuje nastavitve oziroma temperaturo, ki je nastavljena.

Lastnosti U- CROWN: ultra visoka učinkovitost, dvostopenjski kompresor s spremenljivo hitrostjo, tehnologija G-10 inverter, tiho delovanje, odporna konstrukcija, inteligentno delovanje, nizkonapetostni zagon, časovnik, 4-smeri pretoka zraka, prefinjen videz, 7 hitrosti ventilatorja, 180°navpični dovod zraka, inteligentno predgrevanje, polimerni zračni filtri, Wi-fi nadzor, brezžični daljinski upravljalnik, I FEEL MODE in SLEEP mode.

Katero klimo izbrati? – LOMO

Klimatska naprava GREE LOMO je idealen odgovor na vprašanje katero klimo izbrati, saj je dostopna tudi za nižje finančne razrede in vsebuje lastnosti višjih razredov, saj spada v energijski razred A++. Klimatska naprava omogoča upravljanje v na daljavo in tudi zmogljivo hlajenje in ogrevanje v širokem razponu. Poleg vseh prednosti je tudi ekonomična in enostavna za uporabo.

Uporablja se za ogrevanje in deluje do -20°C in za hlajenje v še tako vročih poletnih dneh.

 

Lastnosti LOMO: ilter za učinkovito čiščenje zraka cold plasma, prijeten in diskreten led prikazovalnik temperature, 24-urni časovnik nastavitve delovanja, avtomatsko čiščenje, tiho delovanje, razvlaževanje, dvostopenjski kompresor in inteligentno odmrzovanje.

AKCIJSKA PONUDBA KLIMATSKIH NAPRAV: GREE

klimatska-naprava-hansol-gree

Potrebujete pomoč pri izbiri klimatske naprave?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene klimatskih naprav
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis klimatskih naprav

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *