Praktično rešitev ogrevanja in hlajenja kjerkoli v našem domu, pisarni, počitniški prikolici in drugje nam ponuja prenosna klimatska naprava. Udobje nam bo nudila v različnih prostorih, saj jo lahko poljubno premikamo. Prenosna klimatska naprava vsebujejo vse elemente, tudi hladilni kompresor. Poskrbeti moramo le, da se topel zrak odvaja ven skozi cev, ki je napeljana preko priprtega okna, zidne rešetke ali druge odprtine.

Zakaj se odločiti za prenosno klimatsko napravo?

Se vam zdi ideja o nakupu prenosne klimatske naprave nepotrebna? Prepričajte se, da ni tako.

Prenosno klimatsko napravo potrebujete predvsem tisti, ki nimate centralne klimatske naprave, ki je pritrjena na steni ali stropu, ker je iz različnih razlogov ne morete namestiti. Še posebej je praktična, če želite v stanovanju ohladiti le en prostor. Zakaj bi ohlajali celotno stanovanje, če lahko prihranimo energijo in ohladimo le prostor, ki ga najpogosteje uporabljate?

Zelo koristna pa bo tudi v že hlajenih prostorih. Namestimo jo v del prostora kjer se največ zadržujemo in na tem mestu nam bo še dodatno pomagala znižati temperaturo.prenosna klimatska naprava

Kje je še posebej praktična?

Najemniško stanovanje

Živite v najemniškem stanovanju, kjer ni nameščena stenska klimatska naprava? Najemodajalec ni pripravljen investirati v klimatsko napravo, vam pa je grozno vroče? Rešitev je praktična prenosna klimatska naprava, ki se bo v primeru selitve preselila z vami in hladila ali ogrevala novo stanovanje.

Študentska sobica

Kaj pa študenti? Majhna mestna sobica in poletna vročina sta lahko nevzdržna kombinacija. Da bo učenje za izpite prijetnejše, bo poskrbela prenosna klimatska naprava. Če boste drugo leto zamenjali sobico ali pa zaključili študij, bo šla prenosna klimatska naprava z vami in drugje nudila udobje. Tudi investicijski strošek prenosne klimatske naprave je primeren za študentski žep.

Počitniška prikolica ali avtodom

Vsi komaj čakamo čas dopustov in oddih na morju, vendar pa je vročina lahko tudi izčrpajoča. Razmislite o nakupu prenosne klimatske naprave za svoj mobilni dom. Naš nasvet je, da nastavite časovnik na približno pol ure preden se vrnete iz plaže v prikolico ali avtodom in pričkal vas bo prijetno ohlajen prostor. Še posebej priporočljiva je, če imate majhne otroke, saj bodo tudi čez dan lahko počivali v prijetno ohlajenem prostoru.

Največja prednost je mobilnost

Največja prednost prenosne klimatske naprave je njena mobilnost, premičnost. Brez težav jo premikamo iz enega prostora v drugega. Namestitev je enostavna, potrebujemo le položaj blizu okna, saj skozenj namestimo izpuh toplega zraka.

V naši ponudbi imamo prenosna klimatsko naprava proizvajalca Gree Kobe, ki vas ne bo razočarala. Je kompaktna in elegantna, a hkrati dovolj majhna, da ne bo zavzela veliko prostora. Tehta le 24kg, zato je ne bo težko odnesti tudi v kakšno višje nadstropje brez dvigala. Meri pa približno 80x30x37cm, zato vam v majhni sobi, stanovanju ali počitniški prikolici  ne bo v napoto. Ne potrebuje fiksne montaže in je enostavna za uporabo. Za višje udobje je priložen daljinski upravljalnik. Lahko pa temperaturo prilagajmo tudi na sami enoti. Funkcija časovnika bo poskrbela za samodejni vklop in izklop. Ima tudi funkcijo samodejnega diagonosticiranja, na velikem LED zaslonu pa bomo lahko spremljali njeno delovanje. Primerna je za hlajenje prostora do 24m2, sodi v energetski razred A. Proizvaja zvok glasnosti 65dB.

prenosna klimatska naprava

Pred nakupom

Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom. Naša ekipa svet-klime.si vam bo z veseljem nudila strokovni nasvet o nakupu in namestitivi prenosne klimatske naprave v vašem prostoru ter vas seznanila s prednostmi in slabostmi prenosne klimatske naprave v primerjavi s centralno stensko klimatsko napravo.

 

Potrebujete pomoč pri izbiri klimatske naprave?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene klimatskih naprav
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis klimatskih naprav

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *