Poceni ogrevanje – odločitev za toplotno črpalko

Poceni ogrevanje je verjetno želja vsakega od nas. Visoki stroški ogrevanja s starimi ali potratnimi sistemi nas vodijo k razmišljanju o novih sodobnih načinih. Trenutni trend poceni ogrevanja je sigurno namestitev sistema s toplotno črpalko.

Ste že razmišljali o menjavi obstoječega sistema in prehodu na poceni ogrevanje vašega doma s toplotno črpalko? Če je tako, potem se verjetno tudi sprašujete, koliko lahko prihranite z namestitvijo toplotne črpalke. Tudi investicija v energetsko učinkovito poceni ogrevanje s toplotno črpalko bo lažja, če boste mesečno zaznali prihranke. Da bo odločitev še enostavnejša, pa ne pozabite na subvencijo Eko sklada, ki nagrajuje modre odločitve zamenjave starih potratnih sistemov ogrevanja z novim energetsko učinkovitim poceni ogrevanjem s toplotno črpalko.

Poceni ogrevanje s toplotno črpalko ne prinese sprememb

Odlična novica je, da lahko z namestitvijo sodobnega ogrevalnega sistem prihranite do 50%, če nadaljujete z vašimi trenutnimi navadami. Sistem toplotne črpalke toploto iz zunanjega zraka uporabi za ogrevanje doma. Toplotna črpalka toplote ne proizvaja, kot npr. električni grelnik, ampak le prenaša obstoječo toploto. Zahteva manj porabljene energije in nas razveseljuje z dolgoročnim poceni ogrevanjem. Z odločitvijo za namestitev toplotne črpalke pa ne bomo pridobili le poceni ogrevanja, ampak bomo pomembno vplivali tudi na znižanje CO2 emisij. Poskrbimo za okolje in ga ohranimo za naslednje generacije.

Poceni ogrevanje s toplotno črpalko kljub višjemu notranjemu udobju

Ste v strahu po previsoki porabi s starim sistemom ogrevanja znižali temperaturo prostorov in udobja vašega doma? S toplotno črpalko se lahko odločite, da svoje prihranke porabite tako, da boste uživali v toplejšem domu.  V tem primeru na računu ne bo znatnih prihrankov, boste pa občutno povečali raven udobja vašega doma. Topli dom bo dosegljiv s poceni ogrevanjem s toplotno črpalko.

Poceni ogrevanje lahko izkoristite že v prihajajoči kurilni sezoni

Kurilna sezona je na pragu, zato razmislite o zamenjavi obstoječega sistema in izberite poceni ogrevanje s toplotno črpalko. Naša ekipa svet-klime.si bo poskrbela za najprimernejšo izbiro toplotne črpalke za vaš dom in strokovno montažo, saj je le ta pomemben člen za pravilno delovanje in prihranke. Ugotovili bomo ali potrebujete visokotemperaturno ali nizkotemperaturno toplotno črpalko in vam glede na to ali gre za adaptirani objekt ali novogradnjo ter velikost in druge pomembne dejavnike ponudili najboljšo toplotno črpalko za vaš dom. Kontakirajte nas in naročite poceni ogrevanje s toplotno črpalko ter zimo pričakajte popolnoma pripravljeni.

Potrebujete pomoč pri izbiri toplotne črpalke?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene toplotnih črpalk PREVERJENIH proizvajalcev
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis toplotnih črpalk

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *