Mitsubishi topolotna črpalak Ecodan

za novogradnje in adaptirane objekte

Se odločate za nakup toplotne črpalke za novogradnjo? Ali pa ste sklenili obnoviti svojo staro hišo? Za obe možnosti, imamo za vas odličen način ogrevanja s toplotno črpalko Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan zrak-voda. Ima zmogljivost gretja vode do temperature 60°C pri temperaturi zunanjega zraka -3°in 55°C, če je zunanji zrak hladnejši.  Če še niste prepričani, da je Mitsubishijeva toplotna črpalka Ecodan prava izbira, si preberite dejstva, ki vas bodo prepričala.

Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan proizvede 4kW z 1 kW vložene energije

Mitsubishi Ecodan je visoko učinkovita toplotna črpalka. Toploto, ki jo črpa v zunanjem zraku prenese v naš dom. Toplotna črpalka bo za zagotovitev 4kW moči ogrevanja, potrebovala le 1kW elektrike. Kar 3 kW toplote pa bo toplotna črpalka pridobila iz zunanjega zraka.

Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan  bo avtomatsko zaznavala spremembe

Mitsubishi Ecodan razveseljuje z avtomatskim prilagajanjem. Toplotna črpalka zaznava spremembe temperature v prostoru in temperature zunanjega zraka ter prilagodi moč, ki jo potrebuje za ogrevanje našega doma. Toplotna črpalka bo poskrbela za optimalno sobno temperaturo. Poleg udobja, nam s tem zagotovi tudi varčevanje električne energije.

Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan skrbi še za višje udobje z dvoobmočnim krmiljenjem

Mitsubishi Ecodan ima lastnost, ki nam bo prinesla še višje udobje in varčnejše ogrevanje doma. Kombinacija radiatorjev in talnega gretja v našem domu zahteva dvoobmočno krmiljenje. S toplotno črpalko Ecodan imamo možnost nastavitve različne temperature vode za radiatorje in talno gretje. Glavni upravljalnik omogoča tudi ločen urnik za vsako od območij.

Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan  ne pogojuje odstranitve starega načina ogrevanja

Vam je stari način ogrevanja dolgo služil, vendar ni energetsko učinkovit, pa se odločate za menjavo? Odlična novica je, da toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan ne zahteva, da odstranite vašo staro napravo, ampak ponuja kombinirano delovanje. Inteligentni sistem krmiljenja toplotne črpalke Ecodan je možno povezati s staro napravo, poleg tega bo sistem ocenil, kateri način ogrevanja je učinkovitejši za zagon v določeni situaciji.Mitsubishi Ecodan se razvija

Monter bo vašo novo toplotno črpalko Mitsubishi Ecodan začetno nastavil hitreje in enostavneje. Začetne nastavitve, ki so shranjene na SD kartici, bo vstavil v notranjo enoto. Stari postopek je zahteval vnos vseh nastavitev v glavnem upravljalniku, nov postopek pa je skrajšal čas prisotnosti monterja v vašem domu.

Mitsubishi toplotna črpalka Ecodan  omogoča sodobno upravljanje

Glavni upravljalnik toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan je lahko nameščen na notranji enoti ali pa na drugi lokaciji v našem domu, razdalja je lahko tudi 500m. Zaslon je svetel, vidljivost je izjemna tudi, če je temno. Upravljalnik omogoča različne nastavitve, sporočil bo napake in potrebo po servisu. Dokupite pa lahko tudi brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim senzorjem za merjenje temperature prostora. Omogočil vam bo spreminjanje nastavitev iz kateregakoli kotička vašega doma.

Mitsubishi Ecodan se lahko pohvali z majhno notranjo enoto

Poleg majhnosti je prednost to, da so vse sestavine vgrajene v enoti. Posebej je Ecodan toplotna črpalka zasnovana tako, da so pomembni deli na sprednji strani, kamor lažje dostopamo, za primer servisiranja.

Potrebujete pomoč pri izbiri toplotne črpalke?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene toplotnih črpalk PREVERJENIH proizvajalcev
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis toplotnih črpalk

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *