Klime Toshiba

Klimatske naprave Toshiba – ponudba

Klimatska naprava Toshiba MIRAI

Klima naprava Toshiba MIRAI

Ugoden začetek s klimatsko napravo Toshiba MIRAI, ki zagotavlja vse prednosti inverterske tehnologije; brezstopenjsko upravljanje in prihranek energije. Možna je ...
Preberi Več
Klimatska naprava Toshiba SUZUMI PLUS

Klimatska naprava Toshiba SUZUMI

Sedem stopenjski ventilator, način delovanja HI POWER, funkcija Quiet, ekološki način delovanja in način Comfort Sleep so lastnosti klimatske naprave ...
Preberi Več
Klimatska naprava Toshiba DAISEIKAI 8

Klima naprava Toshiba DAISEIKAI 9

Zagotavlja minimalno porabo energije. Vrhunska učinkovitost je rezultat hibridne-inverterske tehnologije na enosmerni tok. Poleg tega, da klima dosega najvišjo učinkovitost ...
Preberi Več
Klimatska naprava Toshiba KONZOLA

Talna klima naprava Toshiba KONZOLA

Je primerna za vsak prostor, uporablja hladilno tekočino R410A. Ima funkcijo ogrevanja in hlajenja, možnost izbire ponuja pri različnih načinih ...
Preberi Več

Klime TOSHIBA

Toshiba klimatske naprave so na voljo ločene glede na notranje in zunanje naprave. Kombinirajo se popolnoma poljublno, glede na potrebe in zahteve uporabnikov.

Na voljo so rešitve single-split, ki so primerne za ogrevanje enega prostora in rešitve multi split, ki omogočajo ločeno ogrevanje več prostorov, torej več notranjih enot na eno zunanjo enoto.

Toshiba klimatske naprave
notranje enote

Toshiba ponuja tri različne notranje enote klimatskih naprav:

Toshiba notranje enoste klimatske naprave se povežejo z zunanjo istoimensko napravo, v primeru da se uporablja več notranjih naprav, pa z zunanjo Multi split napravo.

Klima Toshiba Mirai

Klima Toshiba Mirai je začetni model, ki prinaša uporabniku vse prednosti inverterske tehnologije. Omogoča brezstopenjsko uprabljanje ine prihranek pri porabi energije. Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, na voljo pa je vn kompletu z zunanji napravo.

Klima Toshiba Suzumi Plus R32

Klima Toshiba Suzumi Plus uporablja hladilno tekočino R32. Je bolj okolju prijazna brez, da bi se to poznalo na zmogljivostih in učinkovitosti. Ohišje naprave je estetsko oblikovano.

Klima Toshiba Daiseikai 8

Klima Toshiba Daiseikai 8 predstavlja sam vrh ponudbe klimatskih naprav Toshiba. Klima Toshiba Daiseikai 8 uporablja hladilno tekočino R410A. Obenem zagotavlja najvišjo energetsko učinkovitost, najtišje delovanje in obenem visoko kakovost zraka, saj je uporabljen plazemski filter in ionizator.