KLIMA NAPRAVA TOSHIBA DAISEIKAI 9

Zagotavlja minimalno porabo energije. Vrhunska učinkovitost je rezultat hibridne-inverterske tehnologije na enosmerni tok. Poleg tega, da klima dosega najvišjo učinkovitost v razredu A+++, ima tudi posebno funkcijo, ki omeji zmogljivost, da je poraba energije še dodatno zmanjšana.

Naprava tudi čisti notranji zrak. Plazma filter s pomočjo električnega čistilca odstrani tudi najmanjše delce (do 99% vseh onesnaženih snovi), SUPER ionizator pa zagotavlja izjemno svež zrak ter ima pozitiven vpliv na vlažnost in elastičnost kože. Samočistilna funkcija klimatske naprave po izklopu le te avtomatsko posuši toplotni izmenjevalec.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

KLJUČNE PREDNOSTI

KLIMATSKA NAPRAVA TOSHIBA DAISEIKAI 9

V območju delne obremenitve, deluje visoko učinkovito; SEER vrednosti do 9,1.

Klimatska naprava Daiseikai 8 ima velike zračne lamele, ki optimalno porazdelijo zrak. Možnost je tudi nastavitve lamel horizontalno ali vertikalno. Air-Flow tipka aktivira optimalno izpihovanje zraka.

Quit Mode omogoča maksimalno udobje in minimalen hrup. S pritiskom na gumb QUIET hitrost delovanja ventilatorja zmanjšamo na zelo nizke obrate, hrup delovanje pa se še zmanjša za 3 dB (A).

Za udobno upravljanje s klimatsko napravo Daiseikai 9 imamo na voljo infrardeči daljinski upravljalnik. Zelo uporabna je tudi funkcija zaščite pred zmrzaljo, ki konstantno temperira prostor na 8°C. V primeru izpada elektrike, se samodejno ponovno zažene.

Če aktiviramo Comfort Sleep gumb, bo klimatska naprava dopuščala, da se ponoči za dve do tri ure sobna temperatura rahlo zvišuje – za eno stopinjo na uro. Ker je nočna temperatura običajno nižja, kot dnevna, bi enakomerno hlajenje bilo čutiti kot moteče, funkcija Comfort Sleep pa zagotavlja optimalno udobje tudi med spanjem.

– Najvišja učinkovitost A+++
– Funkcija zelo tihega delovanja za mirno spanje
– Super Ionizator za svež zrak
– Dvojni rotacijski batni kompresorji
– Izvedba – single
– ECO delovanje
– Brez CO2
– Okolju prijazno hladilno sredstvo R410A
– Zrak kot vir energije pri ogrevanju
– Preset funkcija – shranjevanje in priklicanje prej programiranih nastavitev

Dimenzije:
– 29x83x27cm

Tehnične informacije, lahko najdete TUKAJ

MODELI:
– RAS-10G2KVP/G2AVP-E, RAS-13G2KVP/G2AVP-E, RAS-16G2KVP/G2AVP-E