klimatske naprave za ogrevanje

Gretje s klimatsko napravo postaja vse bolj priljubljena izbira tako za gretje prostorov v vikendih in počitniških hišah kot tudi za ogrevanje doma. Na ta način združite ogromno koristi, saj klimatska naprava tako ni uporabna le nekaj vročih poletnih mesecev, temveč imate od nje koristi vse leto. Gretje s klimatsko napravo je varčno ter nudi odlično udobje. Pomembno je, da ob nakupu klimatske izberete preverjenega in zaupanja vrednega ponudnika, kot je na primer Mitsubishi Electric, eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev klimatskih naprav za stanovanjsko, industrijsko in komercialno uporabo.

Vse v enem izdelku

Mitsubishi Electric je z mislijo na multiuporabnost ter zadostitev potrebam najrazličnejših kupcev razvil linijo kombiniranih klimatskih naprav, ki zagotavljajo ogrevanje in hlajenje v enem. Za vsak dom ali objekt se najde prava rešitev, saj lahko izbirate med zelo široko paleto klimatskih naprav v različnih izvedbah in z različnimi naprednimi funkcionalnostmi.

Udobno gretje s klimatsko napravo

Pri ogrevanju s klimatsko napravo je za udobje zelo pomembno, kam je usmerjen vroč zrak. Pri Mitshubishi Electric so o tem dobro premislili in razvili zares napreden sistem izpihovanja zraka tako, da je usmerjeno proti tlom. Na ta način je poskrbljeno, da se topel zrak enakomerno razporedi po celotnem prostoru in prinaša udobno temperaturo. Tudi, če želite ogrevati sosednje prostore, bo toplota enakomerno prehajala vanje in vam omogočila še večjo varčnost ter napredno rešitev v enem.

Enostavno upravljanje in odlična uporabniška izkušnja

Upravljanje klimatskih naprav Mitshubishi Electric je popolnoma enostavno in vse potrebno nastavite kar iz udobja domačega naslonjača preko daljinskega upravljalnika. Klimatske naprave imajo tudi vgrajen časovnik, s pomočjo katerega lahko temperaturo in čas delovanja nastavite po želji – vse do en teden vnaprej.

 

Zakaj se odločiti za gretje s klimatsko napravo?

V nadaljevanju navajamo nekaj ključnih ugotovitev in prednosti, ki jih prinaša gretje s klimatsko napravo. Pri nas lahko izberete izdelke vrhunskih in preverjenih proizvajalcev, ki se po kakovosti in delovanju uvrščajo v sam vrh. Nudimo vam klimatske naprave Mitsubishi Electric ter odlične klimatske naprave DAIKIN.

1. Gretje s klimatsko napravo je elegantna rešitev

Ogrevanje s klimatsko napravo je optimalna rešitev tako za domačo kot za poslovno uporabo, na primer v pisarnah ali drugih obratovalnih prostorih. Upravljanje je čisto enostavno in reguliranje temperature lahko popolnoma prilagodite vašim željam.

2. Ena rešitev za vse

Kombinirana klimatska naprava omogoča popolno rešitev v enem – enostavno ogrevanje pozimi ter hlajenje v poletnih mesecih.

3. Odlični obratovalni pogoji

Napredna tehnologija ponudnika Mitshubishi Electric zagotavlja, da vsi modeli, ki nudijo možnost ogrevanja, delujejo do -15 °C. Nekateri modeli so optimizirani tako, da delujejo vse do -20 °C oz. -25 °C zunanje temperature.

4. Izjemno nizki stroški

Stroški porabe električne energije so v primerjavi z ostalimi viri izjemno nizki. Tako vam lahko gretje s klimatsko napravo prinese občutne prihranke.

5. Tudi do 5x ceneje

Glede na raziskave se je izkazalo, da je lahko gretje s klimatsko napravo celo do 5x bolj poceni kot ogrevanje z električnim ogrevanjem. Glede na preračune je tudi do 4x cenejše kot ogrevanje na kurilno olje ter vse do 3x cenejše kot ogrevanje s plinom.

6. Odlična varčnost

Ena imzed pomembnih prednosti, ki odlikuje klimatske naprave Mitsubishi Electric, je tudi izjemna varčnost. Dizajnirane so namreč tako, da za vsak kW porabljene energije pridelajo kar 4 kW grelne energije.

7. Za vsak prostor

Namestitev klimatske naprave je čisto enostavna in na voljo so prave rešitve za vsak prostor in potrebe.

8. Izredno hitro ogrevanje

Klimatske naprave Mitshubishi Electric odlikuje napreden sistem ogrevanja ter poseben način izpihovanja zraka, ki omogoča, da se prostor ogreje zelo hitro ter poskrbi za maksimalno udobje v prostoru.

9. Dolga življenjska doba

Klimatske naprave Mitshubishi Electric imajo dolgo življenjsko dobo in garancijo za brezhibno delovanje.

 

Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno

Izbirate lahko med številnimi modeli ter poiščete rešitev, ki najbolj ustreza vašim potrebam ter prostoru, ki ga želite hladiti in ogrevati.

Ne glede na to, kateri model boste izbrali, boste z odločitvijo za priznanega proizvajalca sprejeli odločitev, ki je ne boste obžalovali. Klimatska naprava vam bo nudila popolno rešitev tako v zimskih mesecih za ogrevanje kot poleti za prijetno hlajenje prostorov.

Oglejte si nabor klimatskih naprav in izberite pravo za svoje potrebe.

Več o ponudbi kvalitetnih klimatskih naprav Mitsubishi Electric si lahko ogledate tukaj.

Potrebujete pomoč pri izbiri klimatske naprave?

Kontaktirajte nas za pridobitev ugodne ponudbe z montažo ali brez.

NUDIMO VAM:

  • Ugodne cene klimatskih naprav
  • Strokovna montaža po vsej Sloveniji
  • Brezplačno svetovanje na domu
  • Garancija na kupljeno napravo ter montažo
  • Servis klimatskih naprav

POVPRAŠEVANJE:


Vaše podatke bomo uporabili izključno za izvedbo naročila oz. povpraševanja. Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in zasebnosti *